Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oudeschip

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Oudeschip beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Daarbij geeft het huisalarm ook een signaal af bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij goede info over de soorten systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in Oudeschip en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-oudeschip

Alarminstallatie Oudeschip aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. De centralist controleert het signaal en neemt direct contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oudeschip? In het volgende stukje lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar inbrekers binnen kunnen komen. Op deze manier kom je erachter welke ramen en deuren voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: waterdetectoren, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er zijn meerdere type alarmen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oudeschip en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De specialist geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Oudeschip?

Vergelijk tarieven van specialisten uit de regio

Tips: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Het Hogeland beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking, meldkamer koppeling, rookmelders. Daarbij heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 – €1250,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1175,00 oplopend tot €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn kies je voor bedrade sensors, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1750,00 tot ongeveer €2300,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Oudeschip.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, druppel, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oudeschip (december 2023)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een erkend installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de bijgaande tabel delen wij de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oudeschip. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als TruVision en Risco. Of zoek door naar bedrijven en installateurs in Oosternieland, Oldenzijl, Roodeschool en Uithuizermeeden.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Oudeschip te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Oudeschip vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Groningen onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een complete alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, Bosch, EZVIZ, D-Link, TP-Link of Eve, Netamo, Eufy, Arlo, Yale.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Oudeschip?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Oudeschip voor thuis liggen ongeveer tussen de €550,00 en €950,00. De totaalprijs wordt gekenmerkt door het soort systeem, de aanvullende diensten zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties analyseert een operator wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een expert waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De onkosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 & €40,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €275,00 p/stuk. Heb je liever de meest scherpe en heldere HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Oudeschip.


Postcodegebied: 9979, 9984

Plaats een reactie