Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Arriën

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Arriën beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je goede details over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Verder check je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Arriën en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-arrien

Alarminstallatie Arriën aanleggen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Als extra optie wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een expert bekijkt de melding en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Arriën? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. Met het oog op inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bedraad systeem wordt alle verbonden met draden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen bedrading nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Arriën en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De medewerker hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in Arriën?

Vergelijk tarieven van installatiebedrijven in jouw buurt

Tips: Type beveiligingssystemen

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Ommen houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals camerabewaking, rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de detectoren hebben een batterij. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €750,00 tot €2150,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1300,00 – €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1800,00 tot circa €1950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Onderstaand lees je meer informatie over extra veilig wonen in Arriën.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Arriën (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Arriën. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Takex en Jockel. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Beerze, Stegeren, Vilsteren en Punthorst.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we relevante tips de opties voor inbraak in Arriën te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Arriën vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, EZVIZ, TP-Link, Somfy of Eufy, Eve, Yale, Netamo, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Arriën?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Arriën voor thuis liggen ongeveer tussen de €475,00 en €1500,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), het aantal extra opties zoals een beveiligingscamera of gasmelder, de grootte van het huis, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de medewerker of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De prijzen van een huisalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €17,50 en €32,50 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij verdachte omstandigheden kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €175,00 per stuk. Heb je liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €525,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Arriën.


Postcodegebied: 7735

Plaats een reactie