Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beerze

Met een alarmsysteem in Beerze is jouw woning dag en nacht beveiligd. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Via onze adviseurs vind je uitgebreide details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Beerze en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-beerze

Alarminstallatie Beerze plaatsen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een professional kijkt de melding na en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beerze? In het stukje hieronder lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Creëer een goed overzicht van je huis en check op welke plekken inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is een combinatie van beide.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook E-mail, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Een interessante keuze is een standaard melding richting de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Om de pakkans te vergroten heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beerze en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon ingeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Beerze?

Vraag offertes op bij specialisten uit de regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Steeds meer mensen in de gemeente Ommen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Ook heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Let erop dat batterijen op kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1850,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. De werking is erg nauwkeurig, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €975,00 tot wel €2250,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensors, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1100,00 tot circa €2500,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Beerze.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een ID, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beerze (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In het bijgaande overzicht bekijk je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beerze. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Tzunali en De Raat. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Stegeren, Witharen, Arriën en Vilsteren.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Beerze te limiteren. Of klik door voor meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Start een eigen groep voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beerze vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Overijssel kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij faciliteren een intelligente alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, EZVIZ, D-Link, Somfy, TP-Link & Netamo, Eve, Arlo, Yale, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Beerze?

De kosten van een slim alarmsysteem in Beerze voor thuis liggen tussen de €600,00 en €975,00. De precieze prijs komt tot stand door het gekozen systeem, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of rookmelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en +/- €40,00 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: telefonische oproep, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een dome/bullet camera vanaf €300,00 p/stuk. Wil je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera vanaf €500,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Beerze.


Postcodegebied: 7736

Plaats een reactie