Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Heen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in De Heen verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Daarbij kan een huisalarm een signaal geven bij water (lekkage), brand en gas. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we betrouwbare informatie over de meest populaire systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in De Heen en check je praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-de-heen

Alarminstallatie De Heen laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. Een professional bekijkt wat er aan de hand is en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Als er sprake is van inbraak of brand schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Heen? In het onderstaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Met betrekking tot inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: waterdetectoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de een speciale meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Heen.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die op de hoogte gesteld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een erkend alarmsysteem kopen in De Heen?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in jouw regio

Tips: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Steenbergen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 tot wel €1350,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1275,00 tot +/- €2050,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op plekken waar al bedrading ligt neem je de bekabelde onderdelen, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot ongeveer €2900,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in De Heen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, tag, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Heen (juli 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de onderstaande tabel bekijk je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Heen. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Konig en Dahua. Of klik door voor installateurs en bedrijven in Halsteren, Lepelstraat, Putte en Ossendrecht.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We delen goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Heen te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf De Heen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een zeer veilige alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Dikwijls bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk uitbreiden met o.a. bewegingsmelders en brandbeveiliging.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en TP-Link, Foscam, Somfy, Bosch, D-Link & Yale, Eve, Netamo, Arlo, Hombli.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in De Heen?

De kosten van een goed alarmsysteem in De Heen voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €925,00. De exacte prijs is afhakelijk van het type installatie, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €22,50 & €47,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera vanaf €575,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur De Heen.


Postcodegebied: 4655

Plaats een reactie