Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ressen

Dankzij een alarmsysteem in Ressen beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij een inbraak en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij brand, gas of lekkage. In onze handige keuzehulp bieden we betrouwbare info over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend vergelijk je op deze site bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Ressen en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-ressen

Alarminstallatie Ressen plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een foute beweging gaat het alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. In sommige situaties is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de melding en probeert contact te leggen met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ressen? In ons speciale stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor kom je erachter welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, waterdetectoren, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er bestaan diverse type alarmeringen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een professionele integratie met een speciale meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ressen en de directe omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die een notificatie ontvangt bij verdachte omstandigheden.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Ressen?

Vergelijk tarieven van bedrijven uit de buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Lingewaard gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijzen inclusief installatie: €1300,00 tot wel €1650,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bedrade componenten, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1350,00 – €2150,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Ressen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, druppel, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ressen (juli 2024)

Sommige mensen willen graag zelf hun alarmsysteem aanleggen. Toch, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht delen wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ressen. Zij werken met gangbare merken als ATV en Newlec. Of bekijk installateurs en bedrijven in Haalderen, Doornenburg, Bemmel en Oosterhout.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ressen te beperken. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Ressen vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Zij bieden een compleet en professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In potentie heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijk, gemakkelijk uitbreidbaar en zelf te plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, Foscam, TP-Link, EZVIZ + Yale, Hombli, Arlo, Eufy, Netamo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Ressen?

De kosten van een goed alarmsysteem in Ressen voor thuis liggen je tussen de €550,00 en €950,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, extra services zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij brand, inbraak of een overval Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 en €55,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging ontvang je op diverse manieren een signaal. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Bij een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een dome/bullet camera vanaf €225,00 per aansluiting. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €575,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Ressen.


Postcodegebied: 6684

Plaats een reactie