Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Sint Philipsland

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Sint Philipsland is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp lees je goede info over de mogelijke systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op dit platform bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Sint Philipsland en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-sint-philipsland

Alarminstallatie Sint Philipsland plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij verdachte omstandigheden zal het systeem het alarm inschakelen en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt de situatie en probeert contact te leggen met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Sint Philipsland? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor ontdek je welke ramen en deuren gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als het gaat om inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, E-mail. Een interessante keuze is extra service van een speciale meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen opvragen

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Sint Philipsland.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De medewerker demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die een notificatie ontvangt bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Sint Philipsland?

Ontvang gratis offertes van specialisten in de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Tholen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief meldkamer koppeling, camerabewaking, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders. Ook dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarnaast ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €2050,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €1050,00 – €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1650,00 tot en met €2000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Sint Philipsland.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, ID, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Sint Philipsland (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In de onderstaande tabel tonen wij namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Sint Philipsland. Zij kunnen je helpen met merken zoals Carrier en Betty. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Nieuw-Vossemeer, Poortvliet, Dinteloord en Lepelstraat.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen relevante tips de kans op inbraak in Sint Philipsland te verminderen. Check ook extra informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Bedek ramen die inbraakgevoelig zijn met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Sint Philipsland vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan bekend om een innovatieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Mogelijk werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Professionele installatie en onderhoud.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en EZVIZ, TP-Link, Bosch, Somfy, D-Link + Netamo, Eufy, Eve, Arlo, Hombli.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Sint Philipsland?

De kosten van een goed alarmsysteem in Sint Philipsland voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €975,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het type installatie, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk controleert een centralist wat er precies gebeurt en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een specialist zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijzen van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een bedrade camera vanaf €175,00 per camera. Vind je dit niet voldoende en zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om ook gezichten en kentekens te herkennen? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €550,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Sint Philipsland.


Postcodegebied: 4675

Plaats een reactie