Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Poortvliet

Met een alarmsysteem in Poortvliet heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp delen wij goede details over de verschillende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste bieden we op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Poortvliet en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-poortvliet

Alarminstallatie Poortvliet installeren

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij een bepaalde gebeurtenis. Bij een signalering gaat vaak een sirene af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en neemt direct contact op met de bewoners. Zodra het alarm geverifieerd kan worden schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Poortvliet? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en kijk waar de risico’s het grootst zijn. Op die manier markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld woningalarm is alles met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Indien gewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Poortvliet en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Poortvliet?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven in direct regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Tholen gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er bestaan ook complete pakketten met camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 tot wel €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Er zijn nauwelijks storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijzen inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €1850,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 – €2800,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het blok hierna sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Poortvliet.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, druppel, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Poortvliet (juni 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In de bijgaande tabel ontdek je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Poortvliet. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als JAGO en GO. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Nieuw-Vossemeer en Sint Philipsland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Poortvliet te verkleinen. We bieden ook aanvullende informatie over Bewegingsmelder.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Poortvliet vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Regelmatig kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, Somfy, Bosch, EZVIZ, TP-Link & Yale, Hombli, Eve, Arlo, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Poortvliet?

De kosten van een slim alarmsysteem in Poortvliet voor thuis liggen gemiddeld tussen de €350,00 en €1050,00. De totale prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, de extra opties zoals camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt analyseert een operator wat er rondom het huis gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator zoekt meteen contact met de bewoners bij een noodgeval Door gebruik te maken van Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €35,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: e-mail, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €275,00 per aansluiting. Heb je liever haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Plaats dan een HD IP camera vanaf €425,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Poortvliet.


Postcodegebied: 4693

Plaats een reactie