Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oudelande

Door middel van een alarmsysteem in Oudelande beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie schrikt inbrekers af, waarschuwt bij een inbraak en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp tonen wij praktische informatie over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we op alarmsysteemcheck.nl erkende beveiligingsbedrijven in Oudelande en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-oudelande

Alarminstallatie Oudelande plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij detectie wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In sommige situaties wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist ziet direct wat de situatie is en waarschuwt de bewoners. Bij brand, inbraak of een overval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oudelande? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op die manier weet je welke ramen en deuren voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bekabelde optie zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, geluidsalarm, SMS, E-mail. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oudelande.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan binnen een korte periode. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Je kan eventueel ook een contactpersoon instellen die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Oudelande?

Ontvang gratis offertes van beveiligingsbedrijven uit de regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer woningen in de gemeente Borsele hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, buitensirene. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In het onderstaande blok lees je er alles over.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Houd in acht dat batterijen leeg kunnen raken en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Prijs inclusief montage: €700,00 tot +/- €1900,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Prijs inclusief installatie: €1025,00 tot ongeveer €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Op de locaties waar al kabels liggen neem je de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen installeer je draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1450,00 tot en met €2800,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Oudelande.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s hebben een afschrikeffect en en helpen dader identificeren.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oudelande (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder check je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oudelande. Zij werken met gangbare merken als Galaxy en INIM. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Ellewoutsdijk, Driewegen, Baarland en Kwadendamme.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden handig tips om de kans op inbraak in Oudelande te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Oudelande vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het plaatsen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In de regel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Via een beveiligde VPN-verbinding aangesloten op eigen meldkamer.
 • Woonveilig: Past zich slim aan op de situatie thuis met Smart Assist.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam & Eufy, Netamo, Hombli, Arlo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in Oudelande?

De kosten van een goed alarmsysteem in Oudelande voor thuis liggen ongeveer tussen de €425,00 en €1025,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door het type alarm, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het aantal kamers, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt een medewerker meteen of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een professional neemt contact op met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Middels Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €45,00 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij detectie is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een aantal slimme camera’s, vanaf €225,00 per camera. Liever een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Oudelande.


Postcodegebied: 4436

Plaats een reactie