Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Driewegen

Met een alarmsysteem in Driewegen voel je je een stuk veiliger thuis. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Dit alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij water (lekkage), brand en gas. Via onze adviseurs verstrekken we praktische info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop bekijk je op deze site een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Driewegen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-driewegen

Alarminstallatie Driewegen plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je meteen melding op je smartphone. In veel gevallen is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De centralist bekijkt de situatie en waarschuwt de betrokken klant. Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Driewegen? Hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Op die manier weet je welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, waterdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen

  Er zijn diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Mogelijk kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Driewegen en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De expert hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Driewegen?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw regio

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Borsele laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn betaalbare budget producten met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1400,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Dit werkt heel erg effectief, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Tarieven inclusief installatie: €1275,00 tot +/- €2200,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot en met €2150,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra comfort. In het stukje hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Driewegen.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een druppel, pas, pincode, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Driewegen (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In het overzicht hieronder delen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Driewegen. Zij hebben ervaring met merken als Paxton en Menvier. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Ovezande, Nisse, Ellewoutsdijk en Oudelande.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven praktische tips om de opties voor inbraak in Driewegen te beperken. Bekijk ook meer informatie over Brandblusser.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Driewegen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Vaak kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig te bedienen (met sleutelhanger, bedieningspaneel, app).
 • V&S Beveiliging: Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en volledig draadloos.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, Foscam, EZVIZ, D-Link, TP-Link + Eve, Eufy, Hombli, Netamo, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Driewegen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Driewegen voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1500,00. De precieze prijs is afhakelijk van het soort alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij onraad en inbraak wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger zoekt meteen contact met de bewoners bij een noodgeval Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €55,00 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: SMS, lichtalarm, e-mail, telefonische oproep. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per unit. Voorkeur voor optimaal gedetailleerd beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €450,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Driewegen.


Postcodegebied: 4438

Plaats een reactie