Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Dalem

Door het installeren van een alarmsysteem in Dalem kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel waarschuwt een huisalarm ook bij brand of lekkage. Via onze adviseurs doorzoek je uitgebreide informatie over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Tevens vergelijk je hier verschillende beveiligingsbedrijven in Dalem en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • In sommige gevallen bespaar je op de verzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-dalem

Alarminstallatie Dalem laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Soms wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker van de meldkamer controleert het signaal en neemt telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Dalem? Hieronder vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Op die manier bepaal je welke toegangsplekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem zijn alle componenten met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wireless (draadloos) systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Alarmmeldingen

  We onderscheiden meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, SMS, lichtalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting de meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Dalem en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die op de hoogte gesteld moeten worden bij onraad.

Een goed alarmsysteem kopen in Dalem?

Vraag offertes op bij installateurs in de buurt

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Gorinchem beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Eveneens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot €1300,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 tot wel €1850,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde sensoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze componenten.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1850,00 tot €2450,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Dalem.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pincode, druppel, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Dalem (juli 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de onderstaande tabel bieden wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Dalem. Zij werken met gangbare merken als Agfa en System Sensor. Of bekijk bedrijven en leveranciers in Vuren, Hoornaar, Spijk en Schelluinen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden 10 handige tips om de opties voor inbraak in Dalem te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Koolmonoxidemelder.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Dalem vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel kunnen ze jou ook helpen met bemande meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, Bosch, TP-Link, D-Link, Somfy & Eufy, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Dalem?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Dalem voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €1150,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt de centralist direct of er iets aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De operator waarschuwt de bewoners bij overval, inbraak of brand. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €37,50 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een verdachte poging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per unit. Heb je liever een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Dalem.


Postcodegebied: 4213

Plaats een reactie