Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heerde

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Heerde beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, beperkt de eventuele schade en geeft je een gerust en veilig gevoel. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp lees je praktische info over de mogelijke systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Heerde en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-heerde

Alarminstallatie Heerde laten installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij een bepaalde gebeurtenis. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heerde? In het volgende stukje nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en controleer waar de zwakke plekken liggen. Op deze manier kom je erachter welke risicovolle plekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, glasbreuksensoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je hebt de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride inrichting kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse type alarmeringen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Desgewenst is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heerde en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Heerde?

Krijg verschillende offertes van vakmannen uit de regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Heerde laten professionele alarmbeveiliging installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Er zijn goedkope instap-systemen met eenvoudige functionaliteiten. Er bestaan ook complete pakketten met rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, meldkamer koppeling. Ook moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is doorgaans verbonden met een internetverbinding, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Vergeet niet dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €725,00 oplopend tot €2250,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 tot wel €1600,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt neem je de bedrade detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Prijs inclusief aanleggen: €2000,00 oplopend tot €2350,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Heerde.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pas, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heerde (juli 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht ontdek je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heerde. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Aten en Interlogix. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Lelystad, Dronten, Epe en Olst-Wijhe.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Heerde te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Check of er iets bestaat als Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Heerde vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In veel gevallen bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Inclusief ingebouwde sirene (104dB) en noodstroomvoorziening.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link, Bosch & Yale, Hombli, Eufy, Eve, Netamo.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Heerde?

De kosten van een goed alarmsysteem in Heerde voor thuis liggen je tussen de €350,00 en €1150,00. De totale prijs wordt beïnvloed door het soort alarm, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of rookmelder, de grootte van het huis, en het onderhoud.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook checkt de centralist of er een dreigende situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een professional zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen Bij brand, inbraak of een overval Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €20,00 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €300,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Heerde.


Postcodegebied: 8180, 8181

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie