Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Schokland

Dankzij een alarmsysteem in Schokland beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Dit alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, kan je laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Ook zal het huisalarm afgaan bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je uitgebreide info over de verschillende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op dit portaal bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Schokland en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-schokland

Alarminstallatie Schokland aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch waarschuwingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De centralist controleert het signaal en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Schokland? In dit handige stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan ontdek je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bekabelde optie moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, SMS, geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Desgewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul jouw adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Schokland.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd wanneer het alarm gaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Schokland?

Vergelijk kosten en voorwaarden van vakmannen in jouw buurt

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Noordoostpolder hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, bewegingsmelders. Tevens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Je kunt het eenvoudig installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €725,00 tot +/- €1450,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €1050,00 oplopend tot €2050,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde detectoren, en waar nog geen bedrading is kies je voor draadloze onderdelen.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €2000,00 tot +/- €2100,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Schokland.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, pas, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Schokland (mei 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Echter, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In de tabel hieronder tonen wij de gegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Schokland. Zij hebben ervaring met merken als Tadrian en Friedland. Of zoek door naar verkooppunten en leveranciers Vollenhove, Sint Jansklooster, Kraggenburg en Marknesse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden relevante tips de kans op inbraak in Schokland te beperken. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Schokland vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Flevoland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij helpen jou met een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Dikwijls bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle reactie en levenslange garantieservice.
 • Feenstra.com: REQ gecertificeerde beveiligingssystemen.
 • Woonveilig: Zonder boren en volledig draadloos, gemakkelijk zelf plaatsen.
 • V&S Beveiliging: A-merk beveiligingsapparatuur met laagste prijsgarantie.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, EZVIZ, D-Link, Somfy, TP-Link + Arlo, Eufy, Hombli, Eve, Yale.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Schokland?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Schokland voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1275,00. De exacte prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de additionele services zoals een beveiligingscamera of koolmonoxidemelder, het aantal ramen en deuren, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt analyseert een operator wat de actuele status is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een specialist zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. Met Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €30,00 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een app melding op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €450,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Schokland.


Postcodegebied: 8319

Plaats een reactie