Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwe-Tonge

Door het installeren van een alarmsysteem in Nieuwe-Tonge heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je meer gemoedsrust. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij water (lekkage), brand en gas. In onze keuzehulp vind je handige informatie over de meest populaire systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend check je op deze pagina bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Nieuwe-Tonge en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-nieuwe-tonge

Alarminstallatie Nieuwe-Tonge plaatsen

Met een alarmsysteem bedoelen we een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij beweging slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en belt direct de betrokken klant. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Een professionele en goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwe-Tonge? In het volgende stukje vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Type alarmering

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer je adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwe-Tonge en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een vooraf afgesproken moment. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) ingeven die een notificatie ontvangt bij abnormale gebeurtenissen.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Nieuwe-Tonge?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Goeree-Overflakkee kiezen voor alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, buitensirene, bewegingsmelders. Daarbij moet je in de basis kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €650,00 oplopend tot €1950,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1225,00 tot +/- €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bekabelde componenten, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 – €2500,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Nieuwe-Tonge.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwe-Tonge (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwe-Tonge. Zij kunnen je helpen met merken zoals Cooper en Networx. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Sommelsdijk, Dirksland, Stad aan ’t Haringvliet en Middelharnis.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwe-Tonge te verminderen. Check ook extra informatie over Brandbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Kijk of je kunt deelnemen aan de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwe-Tonge vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij bieden een complete alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Mogelijk kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Jouw lokale partner voor slimme beveiliging in huis.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, EZVIZ, Somfy, D-Link & Hombli, Netamo, Yale, Eve, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Nieuwe-Tonge?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Nieuwe-Tonge voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1250,00. De exacte prijs komt tot stand door het type alarm, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij brand, inbraak of glasbreuk zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat er precies gebeurt en of ze direct in actie moeten komen. Een expert neemt meteen contact op met de bewoners Bij brand, inbraak of een overval D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €20,00 & €40,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 p/stuk. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Probeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Nieuwe-Tonge.


Postcodegebied: 3244

Plaats een reactie