Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Zetten

Door middel van een alarmsysteem in Zetten beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Evenzeer stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp tonen wij handige info over de soorten systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien bekijk je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Zetten en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-zetten

Alarminstallatie Zetten aanleggen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij detectie slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Steeds vaker wordt het woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en neemt direct contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Zetten? In ons speciale stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen voorzien moeten worden van detectors. Betreffende inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van een 24/7 meldkamer (PAC). 7 dagen per week, de hele dag door controle. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Geef het installatie adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Zetten en de gemeente.

 5. Installatie en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen inprogrammeren die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Zetten?

Vergelijk tarieven van bedrijven in jouw regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Overbetuwe hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, camerabewaking, afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders. Evenzeer start je zoektocht bij het bepalen van een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende opsomming lees je er alles over.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, en sensors die werken op batterij-power. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Vergeet niet dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €825,00 tot €2050,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, je hebt weinig last van storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 – €2000,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze componenten.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1800,00 tot €2900,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Zetten.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pas, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Zetten (februari 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel check je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Zetten. Zij werken met gangbare merken als Solo en INIM. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Hemmen, Andelst, Dodewaard en Randwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen praktische tips om de kans op inbraak in Zetten te limiteren. Lees ook meer info over Bewegingsmelder.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Verstop je huissleutels niet buiten je huis.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Zetten vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het plaatsen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze aanbieders helpen jou met een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, Somfy, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Hombli, Eufy, Eve, Arlo, Yale.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Zetten?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Zetten voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1050,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het soort alarm, de aanvullende diensten zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er precies gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een professional probeert bewoners meteen te bellen bij een overval, inbraak of brand Middels Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €35,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 p/stuk. Wil je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Kies dan voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Zetten.


Postcodegebied: 6670, 6671

Plaats een reactie