Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hoogvliet Rotterdam

Door middel van een alarmsysteem in Hoogvliet Rotterdam kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Tevens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij brand, rook of een gaslek. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Daarnaast verstrekken we op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Hoogvliet Rotterdam en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-hoogvliet-rotterdam

Alarminstallatie Hoogvliet Rotterdam laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een alarm geeft bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een noodgeval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hoogvliet Rotterdam? In dit handige stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en ontdek zo waar inbrekers binnen kunnen komen. Op basis daarvan bepaal je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Met het oog op inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, gasdetectoren, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief heeft geen bedrading nodig en kan overal worden geïnstalleerd. De hybride mogelijkheid is een combinatie van beide.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, lichtalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hoogvliet Rotterdam en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen instellen die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Hoogvliet Rotterdam?

Ontvang gratis offertes van installatiebedrijven in direct regio

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Rotterdam hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders. Tevens moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 – €2150,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Je hebt amper last van storingen en weinig onderhoud nodig.
 • Voor de bestaande bouw niet zo geschikt.
 • Prijs inclusief installatie: €1000,00 tot €1950,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensoren, op plekken waar geen bedrading ligt neem je draadloze onderdelen.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1750,00 tot wel €2450,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna vind je meer informatie over veilig wonen in Hoogvliet Rotterdam.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, ID, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hoogvliet Rotterdam (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de bijgaande tabel vind je de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hoogvliet Rotterdam. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Networx en Networx. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Pernis Rotterdam, Vondelingenplaat, Rozenburg en Poortugaal.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We delen handig tips om de kans op inbraak in Hoogvliet Rotterdam te beperken. Check ook extra informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Hoogvliet Rotterdam vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Optioneel heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Draadloos en zonder te boren zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en TP-Link, Bosch, EZVIZ, Foscam, Somfy & Yale, Netamo, Hombli, Eve, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Hoogvliet Rotterdam?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Hoogvliet Rotterdam voor thuis liggen gemiddeld tussen de €450,00 en €1425,00. De uiteindelijke prijs wordt beïnvloed door welk alarm je kiest, extra services zoals camera’s of brandmelder, de grootte van het huis, en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Als het alarm een signaal opvangt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger probeert bewoners meteen te bellen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en +/- €32,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep, e-mail. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Een voordelige mogelijkheid is een systeem met digitale camera’s, vanaf €250,00 per stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je een oplossing met HD-beelden om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Hoogvliet Rotterdam.


Postcodegebied: 3190, 3191, 3192, 3193, 3194, 3196

Plaats een reactie