Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beesd

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Beesd beveilig je jouw woning, bezittingen en je gezin. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een eigen alarminstallatie heeft een preventieve werking, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs check je handige details over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Daarnaast vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl verschillende beveiligingsbedrijven in Beesd en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-beesd

Alarminstallatie Beesd laten aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij onraad en inbraak. Bij detectie gaat vaak een sirene af en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De operator onderzoekt de melding en waarschuwt de bewoners of andere contactpersonen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beesd? In ons speciale stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Met deze informatie bepaal je welke deuren en ramen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Met het oog op inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride installatie kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan diverse type alarmeringen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor telefonische oproep, E-mail, SMS, geluidsalarm. Vaak kan je optioneel kiezen voor een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Als laatste kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beesd en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Beesd?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in jouw buurt

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente West Betuwe houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders. Ook moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Als laatste kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €725,00 tot +/- €2250,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot wel €1650,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is zeer betrouwbaar, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde onderdelen, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1400,00 tot en met €2950,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder lees je meer over veilig wonen in Beesd.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beesd (april 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, als je het laat plaatsen door een professioneel installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beesd. Zij werken met gangbare merken als Dicon en Amex. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Gellicum, Rumpt, Rhenoy en Acquoy.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de opties voor inbraak in Beesd te verkleinen. Check ook extra informatie over Rookmelder.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Verberg je sleutels niet onder de mat.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beesd vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij staan bekend om een intelligente alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen kan jij hier ook terecht voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ, TP-Link of Eve, Hombli, Arlo, Yale, Netamo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in Beesd?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Beesd voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €500,00 en €1400,00. De echte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, de eventuele uitbreidingen zoals camera’s of gasdetector, het aantal ruimtes, en het onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert bekijkt de medewerker wat er aan de hand is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De operator belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) in het geval van een inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €10,00 en €35,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij onraad wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, e-mail, SMS. Bij een stil alarm zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per stuk. Voorkeur voor een systeem met HD-beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Kies dan voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Beesd.


Postcodegebied: 4153

Plaats een reactie