Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Botlek Rotterdam

Door middel van een alarmsysteem in Botlek Rotterdam is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een eigen alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp verstrekken we uitgebreide details over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je op dit portaal een aantal beschikbare beveiligingsbedrijven in Botlek Rotterdam en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-botlek-rotterdam

Alarminstallatie Botlek Rotterdam laten installeren

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een verdachte poging gaat vaak een luid alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent kijkt direct mee en belt direct de contactpersonen (sleutelhouders). Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Botlek Rotterdam? In dit handige stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier weet je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: glasbreuksensoren, rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook geluidsalarm, E-mail, SMS, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling met de de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt zo snel mogelijk 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Botlek Rotterdam en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De installateur vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Botlek Rotterdam?

Vergelijk tarieven van specialisten in de buurt

Tips: Soorten beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Roerdalen kiezen voor alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Er zijn goedkope standaard modellen met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening. Tevens dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot wel €2000,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse is dit vaak een randvoorwaarde. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Prijs inclusief installatie: €1175,00 – €2100,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bekabelde sensoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze detectoren.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €1200,00 oplopend tot €1950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Botlek Rotterdam.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, druppel, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Botlek Rotterdam (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Maar, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bieden wij de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Botlek Rotterdam. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Chiron en HEKA. Of klik door voor bedrijven en installateurs in Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Vondelingenplaat en Pernis Rotterdam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden praktische tips om de kans op inbraak in Botlek Rotterdam te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Rookmelder.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Botlek Rotterdam vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan bekend om een compleet en professionele alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, EZVIZ, D-Link, Bosch & Netamo, Yale, Hombli, Eve, Arlo.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Botlek Rotterdam?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Botlek Rotterdam voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €475,00 en €975,00. De offerteprijs wordt gekenmerkt door het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of rookmelder, de grootte van het huis, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een bepaalde gebeurtenis bekijkt de centralist direct wat er aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €37,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een verdachte poging ontvang je op diverse manieren een signaal. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en de pakkans is een stuk groter omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera voor €625,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Botlek Rotterdam.


Postcodegebied: 3196, 3197

Plaats een reactie