Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beringe

Door middel van een alarmsysteem in Beringe is jouw woning dag en nacht beveiligd. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Zo’n alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, beperkt de eventuele schade en geeft je meer gemoedsrust. Daarnaast geeft het huisalarm ook een signaal af bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Met onze speciale keuzehulp lees je praktische informatie over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we hier erkende beveiligingsbedrijven in Beringe en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-beringe

Alarminstallatie Beringe laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingsinstallatie dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen wordt het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodsituatie kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beringe? In het gedeelte hieronder vertellen we precies wat je moet doen.

Je woning uitrusten met een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor kom je erachter welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: waterdetectoren, rookmelders, gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld woningalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Type alarmering

  Er zijn diverse alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, SMS, geluidsalarm, lichtalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van doorschakeling van de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Desgewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag offertes aan

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Binnen enkele dagen ontvang je diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beringe en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op de gekozen dag. De installateur demonstreert hoe je het aan- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren die gebeld moeten worden bij calamiteiten.

Een erkend alarmsysteem kopen in Beringe?

Ontvang gratis offertes van vakmannen in jouw buurt

Advies: Kies het juiste beveiligingssysteem

Heel veel mensen in de gemeente Peel en Maas kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Zo zijn er hele voordelige modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief camerabewaking, rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. In de volgende paragraaf zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij is het systeem zeer flexibel en voordelig. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijzen inclusief montage: €700,00 oplopend tot €1850,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij de hogere risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €1125,00 tot +/- €2200,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kan je kiezen voor draadloze onderdelen.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1400,00 tot wel €3000,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Beringe.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: herkent brekend glas tot 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, pas, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beringe (februari 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Alleen, ga je voor een professioneel installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het overzicht hieronder ontdek je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beringe. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Olympia en Sun. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Egchel, Helden, Grashoek en Koningslust.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Beringe te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Alarmlicht.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Beringe vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een ingenieuze alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Vaak kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en D-Link, EZVIZ, TP-Link, Somfy, Bosch of Yale, Netamo, Hombli, Arlo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Beringe?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Beringe voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €575,00 en €1075,00. De daadwerkelijke prijs wordt gekenmerkt door het soort alarm, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Zodra het alarm beweging detecteert zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De beveiliger neemt meteen contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en €32,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij verdachte omstandigheden wordt er een melding afgegeven. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een hard geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep. Bij een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Een voordelige mogelijkheid is een bekabelde analoge camera vanaf €300,00 p/stuk. Liever haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera voor €575,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur Beringe.


Postcodegebied: 5986

Plaats een reactie