Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wilhelminadorp

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Wilhelminadorp verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. Via onze adviseurs check je praktische info over de meest bekende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. In aanvulling hierop tonen wij op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Wilhelminadorp en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-wilhelminadorp

Alarminstallatie Wilhelminadorp laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij detectie gaat vaak een luid alarm af en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). Een agent bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wilhelminadorp? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op basis daarvan kom je erachter welke risicovolle plekken minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: rookmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bekabelde optie is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kent een eenvoudige installatie. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Een interessante keuze is een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wilhelminadorp.

 5. Installatieservice

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Wilhelminadorp?

Vergelijk tarieven van specialisten in jouw buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Heel veel mensen in de gemeente Goes laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, camerabewaking, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene. Daarbij zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Je woning draadloos beveiligen
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarbij kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Minpunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €1400,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1050,00 tot €1600,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bedrade detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1600,00 tot +/- €2100,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer over veilig wonen in Wilhelminadorp.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een pincode, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wilhelminadorp (juni 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Echter, wanneer je het laat aanleggen door speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel ontdek je de bedrijfsnamen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wilhelminadorp. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Unisafe en BTG. Of bekijk installateurs en bedrijven in Kloetinge, Kortgene, Kattendijke en s-Heer Hendrikskinderen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Wilhelminadorp te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Stil alarm.

 1. Zorg dat ramen en deuren over goed hang- en sluitwerk beschikken.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wacht met posten op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Wilhelminadorp vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het plaatsen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een professionele alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal kan jij hier ook terecht voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Heel eenvoudig te bedienen met de eigen App.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Maatwerk mogelijk voor elke individuele situatie.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Foscam, EZVIZ, Somfy of Arlo, Yale, Hombli, Eufy, Netamo.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Wilhelminadorp?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Wilhelminadorp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €325,00 en €1000,00. De exacte prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort alarm, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, de grootte van de woning en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijke gebeurtenissen bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. De medewerker neemt contact op met de bewoners als er sprake is van inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en +/- €40,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een foute beweging wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Als je kiest voor een stil alarm zal er geen sirene afgaan, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een goedkope optie is een bedrade camera vanaf €150,00 per unit. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Wilhelminadorp.


Postcodegebied: 4475

Plaats een reactie