Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Warfstermolen

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Warfstermolen verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkages. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij handige info over de diverse systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens bekijk je op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Warfstermolen en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-warfstermolen

Alarminstallatie Warfstermolen laten installeren

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektrisch systeem dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil is jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de betrokken klant. Bij brand, inbraak of een overval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Warfstermolen? Hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goede analyse van de woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Daardoor ontdek je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Kies het type alarm

  De meest gekozen soorten zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen is de installatie grotendeels verbonden met kabels waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem kan werken zonder kabels en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Een interessante keuze is doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Mogelijk is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Warfstermolen en omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een geschikt moment op korte termijn. De installateur geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Warfstermolen?

Krijg verschillende offertes van experts uit jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Noardeast-Fryslân beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, rookmelders, afstandsbediening. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. Hieronder delen we daar meer info over.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Onkosten inclusief montage: €775,00 tot wel €2100,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1000,00 tot €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn neem je draadloze sensors.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Investering inclusief aanleggen: €1350,00 tot +/- €2950,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Warfstermolen.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: particuliere meldkamers met een directe hoge prio lijn met de Politie.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, pas, tag, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Warfstermolen (december 2023)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel ontdek je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Warfstermolen. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Sandisk en Axis. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Munnekezijl, Grootegast, Burum en Visvliet.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. In het stukje hieronder vind je handig tips om de mogelijkheden voor inbraak in Warfstermolen te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Sirenes.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Zorg voor een speciaal slot bij de schuifpui.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een hoger gevoel van veiligheid

Beveiligingsbedrijf Warfstermolen vergelijken in december 2023

In de provincie Provincie Friesland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze bedrijven helpen jou met een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak heb je de keuze voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en Somfy, D-Link, EZVIZ, TP-Link, Foscam & Hombli, Yale, Eufy, Arlo, Netamo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Warfstermolen?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Warfstermolen voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €350,00 en €900,00. De echte prijs komt tot stand door het soort systeem, extra services zoals alarmcentrale en camera’s of brandmelder, het aantal kamers, en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt de centralist direct of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Met Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €30,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij ongewone situaties is het natuurlijk handig dat je direct op de hoogte bent. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: lichtalarm, SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €225,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €625,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Warfstermolen.


Postcodegebied: 9852

Plaats een reactie