Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Visvliet

Door het installeren van een alarmsysteem in Visvliet beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Ook waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Met onze speciale keuzehulp delen wij betrouwbare info over de diverse systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Ook verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Visvliet en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-visvliet

Alarminstallatie Visvliet laten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij verdachte omstandigheden zal het alarm afgaan en krijg je in de app of per sms een melding. Indien gewenst wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een expert ziet direct wat de situatie is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een overval, inbraak of brand worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Ben je overtuigd en wil je een goedkope alarminstallatie laten installeren in Visvliet? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en achterhaal waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op die manier kom je erachter welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, gasdetectoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij een bekabeld huisalarm is de installatie grotendeels verbonden met kabels zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem communiceert vaak via radiogolven. en is een stuk flexibeler. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor diverse type alarmeringen: populair is de melding op je telefoon, maar ook geluidsalarm, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Vaak kan je optioneel kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Desgewenst kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Visvliet.

 5. Installatie en uitleg

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker geeft altijd een goed instructie. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven die gebeld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Visvliet?

Krijg verschillende offertes van installateurs in direct regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Westerkwartier gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met meldkamer koppeling, buitensirene, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking. Daarbij moet je een keuze maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is ook perfect voor bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat er soms nieuwe batterijen in moeten en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €1700,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, je hebt feitelijk nooit last van storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot ongeveer €2100,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1700,00 tot circa €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer informatie over extra veilig wonen in Visvliet.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: herkent specifieke gassen zoals aardgas, butaan, propaan of LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Visvliet (november 2023)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, als je het laat plaatsen door een erkend installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder check je de adressen en namen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Visvliet. Zij werken met gangbare merken als CSAG en ABUS. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers Burum, Warfstermolen, Pieterzijl en Grijpskerk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we relevante tips de kans op inbraak in Visvliet te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Camerabewaking.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Visvliet vergelijken in november 2023

In de provincie Provincie Groningen zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een intelligente alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Doorgaans heb je de keuze voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Altijd binnen een halve minuut reactie van de meldkamer.
 • Feenstra.com: Altijd inzicht in wie er binnen de woning is.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Je alarm bedienen en instellen via de Applicatie (met Trigion).
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, Bosch, D-Link, EZVIZ + Eufy, Eve, Arlo, Netamo, Hombli.

Vragen en antwoorden aangaande inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Visvliet?

De kosten van een goed alarmsysteem in Visvliet voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €875,00. De exacte prijs komt tot stand door het type installatie, extra opties zoals camera’s of gasmelder, het aantal ramen en deuren, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie checkt de centralist wat er gaande is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De investering in een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 en €50,00 per 4 weken.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een signalering kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: lichtalarm, e-mail, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €300,00 per stuk. Heb je liever haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €575,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Visvliet.


Postcodegebied: 9845

Plaats een reactie