Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wormerveer

Door gebruik te maken van alarmsysteem in Wormerveer beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, waarschuwt bij een inbraak en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je populaire details over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op deze site landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Wormerveer en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-wormerveer

Alarminstallatie Wormerveer plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij onraad zal het alarm afgaan en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen wordt het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De medewerker van de meldkamer kijkt de melding na en neemt telefonisch contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een noodsituatie kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wormerveer? In het volgende stukje leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem in huis

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Met deze informatie maak je een plan welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen verzegeld moeten worden met een sensor. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  De top 3 mogelijkheden zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bekabelde optie worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride systeem werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, geluidsalarm, telefonische oproep, SMS, E-mail. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen opvragen

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wormerveer en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De expert vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die op de hoogte gesteld moeten worden bij calamiteiten.

Een goed alarmsysteem kopen in Wormerveer?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven in jouw regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Zaanstad beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, camerabewaking. In aanvulling daarop dien je een keuze te maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In het onderstaande blok lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de detectoren hebben een batterij. Het is makkelijk aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Als laatste kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Houd in acht dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot ongeveer €2050,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1225,00 oplopend tot €2100,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bekabelde componenten, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar storingsongevoelig, gemakkelijk uit te breiden.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1800,00 oplopend tot €2500,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie over veilig wonen in Wormerveer.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, tag, pincode, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wormerveer (juni 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, ga je voor een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel ontdek je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wormerveer. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Tadrian en Hikvsision. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Westknollendam, Wormer, Zaandam en de Woude.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Wormerveer te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat je goed hang- en sluitwerk aanschaft.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Check de opties voor regionale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Wormerveer vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze aanbieders bieden een slimme alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig werken zij met een bemande meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Altijd goed beveiligd met Smart Assist functie.
 • V&S Beveiliging: Persoonlijk en altijd advies op maat.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch, Somfy of Netamo, Yale, Arlo, Eve, Hombli.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Wormerveer?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Wormerveer voor thuis liggen gemiddeld tussen de €525,00 en €1125,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de aanvullende diensten zoals camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en het onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten analyseert een operator wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een agent neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De tarieven van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €32,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, lichtalarm, SMS, telefonische oproep. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een dome/bullet camera vanaf €250,00 p/stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Wormerveer.


Postcodegebied: 1520, 1521

Plaats een reactie