Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Kortgene

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Kortgene is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Daarnaast waarschuwt een huisalarm ook bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp delen wij praktische informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Daarnaast bieden we hier erkende beveiligingsbedrijven in Kortgene en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-kortgene

Alarminstallatie Kortgene laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat een alarm geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij een signalering zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Tegen extra betaling wordt het woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Kortgene? In het onderstaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en controleer waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo weet je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest bekende types zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken zodat het heel storingsongevoelig is. Een wireless (draadloos) systeem is effectief zonder bekabeling en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er bestaan meerdere type alarmen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, E-mail, SMS. Je kunt ook kiezen voor een automatische melding naar een 24/7 meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes opvragen

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Kortgene en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De specialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Kortgene?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installateurs uit jouw regio

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Steeds meer woningen in de gemeente Noord-Beveland gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, afstandsbediening, bewegingsmelders, buitensirene, camerabewaking. Daarnaast dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hieronder zullen we daar een toelichting op geven.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is vaak verbonden met het WiFi netwerk, met units die werken met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Let erop dat je jaarlijks de detectors moet controleren en je af en toe een storing kunt krijgen in het systeem.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 – €2250,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een bekabeld alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Je hebt weinig onderhoud nodig, het is storingsongevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Prijzen inclusief installatie: €1300,00 tot ongeveer €1700,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen kies je voor bedrade onderdelen, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensors.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Een relatief duur systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1750,00 – €2350,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Kortgene.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: neemt razendsnel gasconcentraties in de lucht waar.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een ID, pas, tag, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Kortgene (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder ontdek je de adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Kortgene. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Ring en Nedis. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Kats, Colijnsplaat, Kloetinge en Wilhelminadorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden goed werkende tips om de kans op inbraak in Kortgene te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Seniorenalarm.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten installeren?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Kortgene vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig bieden zij de optie tot een bemande meldkamer.

 • Verisure: Unieke en versnelde melding aan politie.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, Somfy & Arlo, Eufy, Eve, Yale, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat kost een alarmsysteem installeren in Kortgene?

De kosten van een slim alarmsysteem in Kortgene voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1100,00. De totaalprijs is afhakelijk van welk alarm je kiest, de extra opties zoals meldkamer en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal ruimtes, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt een medewerker meteen wat er aan de hand is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij overval, inbraak of brand. Middels Live View hebben politie en beveiligers de mogelijkheid om live mee te kijken. De extra kosten van een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 & €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. De meest populaire alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een combinatie van basis camera’s, vanaf €225,00 per camera. Zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat ook menselijke gezichten en kentekens herkend kunnen worden? In dat geval adviseren we een HD IP camera voor €425,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Kortgene.


Postcodegebied: 4484

Plaats een reactie