Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Wolphaartsdijk

Met een alarmsysteem in Wolphaartsdijk kan je met een gerust hart de deur uit. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Je alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, waarschuwt bij onraad en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je praktische info over de mogelijke systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Bovendien verstrekken we op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Wolphaartsdijk en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Je betaalt een lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft je een groter veiligheidsgevoel.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-wolphaartsdijk

Alarminstallatie Wolphaartsdijk laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij beweging gaat het alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. Wanneer je dat wil is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een expert bekijkt wat er aan de hand is en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een noodgeval worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Wolphaartsdijk? In dit handige stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en achterhaal waar inbrekers binnen kunnen komen. Zo weet je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, bewegingsmelders, magneetcontacten, waterdetectoren, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief is effectief zonder bekabeling en is een stuk flexibeler. Een hybride installatie is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden allerlei alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook E-mail, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Een interessante keuze is een accurate melding voor de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Wolphaartsdijk.

 5. Installatieservice

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De vakman hoe je het systeem in werking stelt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd bij abnormale gebeurtenissen.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Wolphaartsdijk?

Vergelijk kosten en voorwaarden van specialisten in jouw regio

Tips: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Goes laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Verder dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In het volgende stuk zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de detectoren hebben een batterij. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Eenvoudig installatie en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €700,00 tot +/- €2200,00.

Een bedraad alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit gezien als een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, het is storingsongevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1300,00 tot wel €2200,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is een bekabelde alarminstallatie, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze onderdelen.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 tot €3000,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met extra componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het blok hierna lees je meer informatie over extra veilig wonen in Wolphaartsdijk.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: vast aangebrachte brandblusinstallatie om een beginnende brand onder controle te brengen.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pincode, ID, druppel, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Wolphaartsdijk (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht ontdek je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Wolphaartsdijk. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Honeywell en Winland. Of bekijk installatiebedrijven en leveranciers in s-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, s-Heer Arendskerke en Lewedorp.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen handig tips om de kans op inbraak in Wolphaartsdijk te verminderen. Lees ook meer info over Camerabewaking.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Laat geen sleutels aan de binnenzijde van sloten zitten.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Vraag buren om een oogje in het zeil houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Informeer inbrekers niet via social media dat je op vakantie bent.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plak anti-inbraakfolie en inbraakstrips op ramen en deuren.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Wolphaartsdijk vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Zeeland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze aanbieders staan bekend om een intelligente alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Steeds vaker kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: 24 maanden garantie, topkwaliteit en geplaatst door pro’s.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Somfy, Foscam, Bosch of Netamo, Arlo, Eve, Yale, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Wolphaartsdijk?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Wolphaartsdijk voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1225,00. De uiteindelijke prijs is afhakelijk van het soort systeem, de additionele services zoals meldkamer koppeling en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert wordt er in de alarmcentrale gekeken of er een noodzaak is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. Een agent stelt woningeigenaren op de hoogte Bij een geverifieerde alarmmelding Door gebruik te maken van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €22,50 & €32,50 per maand.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kan je op diverse manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, telefonische oproep, SMS, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en het vergroot de pakkans omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €275,00 per stuk. Voorkeur voor maximale veiligheid met HD camera’s zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €425,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Wolphaartsdijk.


Postcodegebied: 4458, 4470, 4471

Plaats een reactie