Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Lewedorp

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Lewedorp verklein je de kans op een inbraak aanzienlijk. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, beperkt de eventuele schade en geeft bewonen een veilig gevoel in huis. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze handige keuzehulp vind je betrouwbare informatie over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op deze pagina toonaangevende beveiligingsbedrijven in Lewedorp en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-lewedorp

Alarminstallatie Lewedorp plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij onraad en inbraak. Bij een signalering zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst wordt het woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De medewerker onderzoekt de melding en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Lewedorp? In het gedeelte hieronder vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan bepaal je welke ramen en deuren sensoren / detectoren moeten krijgen. M.b.t. inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: glasbreuksensoren, gasdetectoren, rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld huisalarm wordt alle verbonden met draden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride systeem is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit diverse alarmmeldingen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: geluidsalarm, E-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een professionele integratie met de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt binnen korte tijd tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Lewedorp en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij onraad.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in Lewedorp?

Vraag offertes op bij vakmannen uit de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Borsele houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met eenvoudige functionaliteiten. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het installatieproces is zo gedaan en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarnaast kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Grote nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1800,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een waterdicht systeem, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het is gemakkelijker in onderhoud, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijs inclusief installatie: €1225,00 tot €1700,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn installeer je bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Kosten incl. aanleggen vanaf €2000,00 – €2650,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Lewedorp.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Lewedorp (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht tonen wij de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Lewedorp. Zij werken met gangbare merken als Secuplus en Dahua. Op onze site bekijk je ook verkooppunten en leveranciers s-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk, Nieuwdorp en Borssele.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we handig tips om de kans op inbraak in Lewedorp te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bedrijfsbeveiliging.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Lewedorp vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die kunnen helpen bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze firma’s helpen jou met een compleet en professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en TP-Link, D-Link, Somfy, Bosch, EZVIZ & Arlo, Netamo, Hombli, Yale, Eve.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Lewedorp?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Lewedorp voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €600,00 en €800,00. De echte prijs wordt beïnvloed door het soort systeem, de additionele services zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het aantal kamers, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt de centralist direct wat er rondom het huis gebeurt en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De operator belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement komen uit tussen de €12,50 & €55,00 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij een foute beweging kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, SMS, lichtalarm, telefonische oproep. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal de indringer niets horen, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €300,00 per camera. Zoek je de meest scherpe en heldere HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Lewedorp.


Postcodegebied: 4456

Plaats een reactie