Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Oosterwijk

Met een alarmsysteem in Oosterwijk beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij een inbraak en geeft je een gerust en veilig gevoel. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs bieden we goede details over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Tevens doorzoek je op dit portaal mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Oosterwijk en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-oosterwijk

Alarminstallatie Oosterwijk aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. De medewerker kijkt direct mee en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Oosterwijk? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Creëer een goed overzicht van je huis en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan ontdek je welke ramen en deuren meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: bewegingsmelders, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft geen kabels nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren allerlei alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, geluidsalarm, SMS, telefonische oproep. Een interessante keuze is een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Oosterwijk en de gemeente.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De expert demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Je kunt nu ook de contactpersonen doorgeven die gebeld moeten worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Oosterwijk?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten in direct regio

Keuzehulp: Soorten beveiligingssystemen

Flink wat huizen in de gemeente Vijfheerenlanden hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, rookmelders, afstandsbediening. Verder moet je in de basis kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarieven inclusief montage: €825,00 tot €1650,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Dit werkt heel erg effectief, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, je hebt feitelijk nooit last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • DIrect meenemen bij de bouw van je nieuwbouwwoning.
 • Tarieven inclusief installatie: €1075,00 – €1650,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn gebruik je bedrade detectoren, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze componenten.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1950,00 – €2500,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra sensoren en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het blok hierna sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Oosterwijk.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een druppel, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Oosterwijk (april 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Maar, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In het overzicht hieronder bieden wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Oosterwijk. Zij werken met gangbare merken als Ajax en Lobeco. Op onze site bekijk je ook installatiebedrijven en leveranciers in Herwijnen, Hellouw, Heukelum en Deil.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Oosterwijk te verminderen. Of klik door voor meer informatie over Hybride alarmsysteem.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Oosterwijk vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Utrecht leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een alarm en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een professionele alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Regelmatig werken zij met een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Bosch, Foscam, TP-Link + Eve, Hombli, Yale, Arlo, Eufy.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Oosterwijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Oosterwijk voor thuis liggen tussen de €450,00 en €1175,00. De exacte prijs komt tot stand door het type installatie, het aantal extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en +/- €35,00 per 4 weken.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij onraad ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Andere beschikbare meldingen zijn: e-mail, lichtalarm, SMS, doorschakeling naar meldkamer. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 p/stuk. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €600,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Oosterwijk.


Postcodegebied: 4163

Plaats een reactie