Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Neer

Dankzij een alarmsysteem in Neer schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. In onze keuzehulp check je handige info over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien vergelijk je hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Neer en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Inbrekers breken minder snel in bij woningen met een alarm.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-neer

Alarminstallatie Neer laten installeren

Een alarmsysteem is een beveiligingsinstallatie dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij beweging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Steeds vaker wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Neer? In het onderstaande stappenplan lees je stap-voor-stap hoe je dit doet.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Daardoor kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. M.b.t. inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, bewegingsmelders.

 2. Soort alarm kiezen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld woningalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en kan overal worden geïnstalleerd. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook geluidsalarm, lichtalarm, telefonische oproep, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de meldkamer (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Desgewenst kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Prijzen vergelijken

  Voer jouw postcode en huisnummer in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Neer en de gemeente.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een vooraf afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen opgeven die een notificatie ontvangt zodra het alarm afgaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Neer?

Vergelijk tarieven van experts uit de buurt

Keuzehulp: Kies het juiste beveiligingssysteem

Steeds meer mensen in de gemeente Leudal houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel noodzakelijke functies. Er bestaan ook complete pakketten met buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. Evenzeer zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is ook perfect voor bestaande bouw. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Prijzen inclusief montage: €725,00 tot €1700,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vergt.
 • Na installatie minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2300,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. De basis is een bekabelde alarminstallatie, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde sensoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Een relatief duur systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1500,00 oplopend tot €1950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met allerlei andere producten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Neer.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners bij brand met een luid alarm.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, pas, druppel, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Neer (februari 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Echter, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Neer. Zij werken met gangbare merken als Samsung en GP. Je bekijkt hier ook bedrijven en leveranciers in Roggel, Heibloem, Horn en Nunhem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden relevante tips de opties voor inbraak in Neer te beperken. Check ook extra informatie over Meldkamer.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Zorg voor geluid of zelfs lawaai in huis.
 6. Neem een slimme deurbel of camera.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Neer vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Limburg zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het aanleggen van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen helpen jou met een zeer veilige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. Dikwijls kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Toegang tot de woning middels een code of druppel.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Erkende systemen die aan alle verzekeringseisen voldoen.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, TP-Link, Somfy, Foscam, D-Link + Netamo, Yale, Eufy, Eve, Hombli.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Neer?

De kosten van een slim alarmsysteem in Neer voor thuis liggen ongeveer tussen de €400,00 en €950,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het gekozen systeem, extra services zoals een beveiligingscamera of gasdetector, de grootte van de woning en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij brand, inbraak of glasbreuk zal een beveiligingsmedewerker direct bekijken wat de situatie is en wie er ingeschakeld moet worden. De beveiliger stelt woningeigenaren op de hoogte bij een geverifieerd alarm. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De extra kosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €17,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij ongewone situaties wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een luide sirene (geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is de indringer zich niet bewust van zijn acties, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €200,00 per stuk. Liever maximale veiligheid met HD camera’s zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Plaats dan een HD IP camera vanaf €500,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Neer.


Postcodegebied: 6086

Plaats een reactie