Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Landsmeer

Door middel van een alarmsysteem in Landsmeer heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp delen wij betrouwbare details over de beschikbare systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Ook bieden we hier toonaangevende beveiligingsbedrijven in Landsmeer en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Er gaat een preventieve werking vanuit (inbraakwerend).
 • Het alarm jaagt inbrekers weg.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-landsmeer

Alarminstallatie Landsmeer installeren

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij ongewone situaties slaat het alarm aan en krijg je een melding op je smartphone. In veel gevallen is het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker kijkt de melding na en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een geverifieerde alarmmelding schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Landsmeer? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Maak een goed profiel van jouw woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor kom je erachter welke toegangsplekken uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, magneetcontacten, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Soort alarm kiezen

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bedraad systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en kan snel worden aangesloten. Een hybride installatie een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, telefonische oproep, lichtalarm, SMS. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Om de pakkans te vergroten is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Landsmeer en omgeving.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die gebeld moeten worden bij onraad.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Landsmeer?

Vergelijk kosten en voorwaarden van experts uit de buurt

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer mensen in de gemeente Landsmeer hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn goedkope instap-systemen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene, rookmelders. Daarnaast moet je in de basis kiezen voor een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Tevens is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Grote nadelen zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot ongeveer €2200,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het onderhoud is minder complex, minder storingsgevoelig en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Prijs inclusief installatie: €950,00 oplopend tot €2350,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade sensors, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1100,00 – €2900,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. In het stukje hieronder vind je meer informatie over veilig wonen in Landsmeer.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: produceert een geluid dat op grote afstand te horen is.
 • Bewegingsmelder: signaleert bewegingen op basis van echografie of infraroodstraling.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Landsmeer (juli 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In de tabel hieronder delen wij de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Landsmeer. Zij kunnen je helpen met merken zoals JAGO en Cadxx. Of zoek door naar leveranciers en aanbieders in Edam-Volendam, Waterland, Diemen en Amsterdam.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. Hierna delen we 10 handige tips om de kans op inbraak in Landsmeer te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Bedraad alarmsysteem.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg kostbare apparatuur uit het zicht.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat de buren je woning checken indien je weg bent.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Landsmeer vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van alarmsystemen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een ingenieuze alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie kan je kiezen voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Eenvoudig op afstand beheren dankzij de App.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, TP-Link, Foscam, Bosch of Eufy, Hombli, Yale, Arlo, Eve.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Landsmeer?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Landsmeer voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €550,00 en €925,00. De normale prijs wordt berekend a.d.h.v. het gekozen systeem, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ramen en deuren, en het jaarlijkse onderhoud.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie bekijkt een medewerker meteen of er iets aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) bij een geverifieerd alarm. D.m.v. Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De tarieven van een beveiligingssysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 en €55,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Zodra het alarm wordt getriggerd krijg je direct een melding. De meest populaire alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt ongewenst bezoek af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je beelden terug kunt kijken. Voor de kleine portemonnee is er een bekabelde analoge camera vanaf €150,00 per aansluiting. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €600,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Landsmeer.


Postcodegebied: 1120, 1121

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie