Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Goudriaan

Met een alarmsysteem in Goudriaan beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Je alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Tevens zal het huisalarm afgaan bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. In onze keuzehulp check je populaire details over de diverse systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Afsluitend vergelijk je op dit platform een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Goudriaan en check je praktische inbraakpreventietips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • Grotere kans dat inbrekers opgepakt kunnen worden.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-goudriaan

Alarminstallatie Goudriaan installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat dankzij detectoren een alarm genereert bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties. Bij onraad slaat het alarm aan en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling wordt het woningalarm rechtstreeks verbonden met de meldkamer. De medewerker analyseert de melding en probeert contact te leggen met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij brand, inbraak of een overval kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Goudriaan? In het gedeelte hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan kom je erachter welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bekabeld systeem moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Het draadloze alternatief communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan snel worden aangesloten. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit allerlei alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, geluidsalarm, E-mail, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om de pakkans te vergroten kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes opvragen

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Goudriaan en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen ingeven die op de hoogte gesteld moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Goudriaan?

Krijg verschillende offertes van installatiebedrijven in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Molenlanden houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel de noodzakelijke onderdelen. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. In aanvulling daarop heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lichten we dat verder toe.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Ook kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Negatieve aspecten zijn dat batterijen op kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Investering inclusief montage: €725,00 tot +/- €1300,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een betrouwbaar systeem, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarieven inclusief installatie: €925,00 – €1750,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al kabels getrokken zijn maak je gebruik van de bekabelde componenten, en waar nog geen bedrading is maak je gebruik van draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1100,00 tot circa €2150,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Goudriaan.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: brandblusinstallatie om beginnende brand te detecteren en beheersen.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: direct opvolging van een alarm door professionele beveiligingsmedewerkers.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, druppel, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Goudriaan (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Alleen, als je het laat plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht check je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Goudriaan. Zij werken met gangbare merken als Pulsar en GP. Of klik door voor installatiebedrijven en leveranciers in Heerjansdam, Hoek van Holland, Ottoland en Brandwijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om de kans op woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We bieden populaire tips om de mogelijkheden voor inbraak in Goudriaan te beperken. We bieden ook aanvullende informatie over Camerabewaking.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de vooringang kan jij een slimme deurbel plaatsen.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Laat niet te veel cash geld in de woning liggen.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Goudriaan vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven met veel kennis over het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een professionele alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. In de regel kunnen ze jou ook helpen met rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Flexibel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Betaalbaar, A-merken en 3 jaar garantie.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, EZVIZ, TP-Link, Foscam, D-Link + Hombli, Yale, Netamo, Eufy, Eve.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Goudriaan?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Goudriaan voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €950,00. De totaalprijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de additionele services zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt een medewerker meteen wat er aan de hand is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De investering in een huisalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €52,50 per maand.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een verdachte poging wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, lichtalarm, e-mail. Als je kiest voor een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je beelden terug kunt kijken. De meest betaalbare keuze is een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera voor €550,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Goudriaan.


Postcodegebied: 2977

Plaats een reactie