Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heerjansdam

Door middel van een alarmsysteem in Heerjansdam is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Een alarminstallatie heeft een preventieve werking, waarschuwt bij onraad en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Evenzeer signaleert een huisalarm ook bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Middels onze uitgebreide keuzehulp check je uitgebreide informatie over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Ook tonen wij op deze pagina verschillende beveiligingsbedrijven in Heerjansdam en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Rechtstreekse verbinding met de meldkamer is mogelijk.

alarmsysteem-heerjansdam

Alarminstallatie Heerjansdam aanleggen

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een verdachte poging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker van de meldkamer analyseert de situatie en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heerjansdam? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan maak je een plan welke deuren en ramen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, waterdetectoren, gasdetectoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bedraad systeem is alles met kabels verbonden zodat het heel storingsongevoelig is. Een wifi-systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  We differentiëren meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, SMS, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is een automatische melding naar de meldkamer (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heerjansdam en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De vakman legt precies uit hoe het systeem werkt. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een handig alarmsysteem kopen in Heerjansdam?

Vergelijk kosten en voorwaarden van installatiebedrijven uit de regio

Advies: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Zwijndrecht laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met rookmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, bewegingsmelders, camerabewaking. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarmsysteem is een installatie zonder bekabeling, de sensoren werken op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dan batterijen leeg kunnen raken en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot ongeveer €1700,00.

Een bedraad alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Je hebt weinig onderhoud nodig, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Tarief inclusief installatie: €900,00 tot +/- €2350,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1600,00 tot en met €1950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor extra comfort. In de lijst hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Heerjansdam.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: trekt veel aandacht van buren en omstanders en paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pas, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heerjansdam (juli 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heerjansdam. Zij hebben ervaring met merken als GO en FireAngel. Je bekijkt hier ook aanbieders en bedrijven in Hoek van Holland, Maasland, Goudriaan en Ottoland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

In elke woning kan een inbraak plaatsvinden. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Heerjansdam te beperken. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Zorg dat je sloten echt op slot draait.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vermeld niet op social media dat je op vakantie bent.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Zorg voor anti-inbraakfolie en anti-inbraakstrips.

Beveiligingssysteem voor thuis

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Heerjansdam vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een effectieve alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie werken zij met een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Gemakkelijk zelf bedienen met sleutelhanger, App en bedieningspaneel.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Gemakkelijk zelf te bedienen, uitgerust met VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en EZVIZ, Bosch, Foscam, TP-Link, D-Link of Eufy, Hombli, Yale, Netamo, Arlo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Heerjansdam?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Heerjansdam voor thuis liggen je tussen de €575,00 en €900,00. De echte prijs komt tot stand door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van het huis, en het jaarlijkse onderhoud.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook checkt de centralist wat de situatie is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een professional stelt woningeigenaren op de hoogte als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €15,00 & €37,50 per maand.

Hoe ontvang ik een signaal bij inbraak-detectie?

Bij ongewone situaties wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een app melding op je telefoon. Daarbij bieden sommige aanbieders ook e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat je beelden terug kunt kijken. Een goedkope optie is een mix van enkele losse camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera vanaf €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Heerjansdam.


Postcodegebied: 2995

Plaats een reactie