Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Beltrum

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Beltrum voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in deze gemeente flink wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een preventieve werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkages. In de praktische keuzehulp tonen wij betrouwbare informatie over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend verstrekken we op dit platform toonaangevende beveiligingsbedrijven in Beltrum en delen wij de beste inbraakpreventietips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-beltrum

Alarminstallatie Beltrum laten installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch systeem dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij beweging zal het alarm worden geactiveerd en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Als extra optie is jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. De medewerker van de meldkamer bekijkt wat er aan de hand is en neemt direct contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Beltrum? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis en check op welke plekken de inbraakkansen aannemelijk zijn. Daardoor weet je welke ingangen voorzien moeten worden van detectors. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, bewegingsmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  De top 3 mogelijkheden zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij een bedraad systeem moeten er overal draden worden getrokken zodat het bijna niet te saboteren is. Een wifi-systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride oplossing werkt met een combinatie van bekabelde en wireless aspecten.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan diverse alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: E-mail, geluidsalarm, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een automatische melding naar de Particuliere Alarm Centrale (PAC). Je woning staat altijd onder controle van beveiligers. Mogelijk kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en selecteer de installatie die je wilt. Je krijgt dan kosteloos verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Beltrum.

 5. Installatie van het alarm

  Een beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Beltrum?

Krijg verschillende offertes van bedrijven in direct regio

Keuzehulp: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Berkelland laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking, bewegingsmelders, meldkamer koppeling. Evenzeer heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. In de volgende paragraaf zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Houd in acht dat je regelmatig batterijen moet vervangen en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Gemakkelijk aanleggen, uitbreiden en verplaatsen.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €675,00 oplopend tot €1750,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij panden met een hoge risicoklasse kan men dit verplicht stellen. Je hebt weinig onderhoud nodig, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2150,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is zeer betrouwbaar, maar het is tegelijkertijd eenvoudig uitbreidbaar met draadloze componenten. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bekabelde sensors, op plekken waar geen bedrading ligt installeer je draadloze detectoren.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €2000,00 tot en met €2650,00.

Alternatieve opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief allerlei andere producten en slimme beveiliging voor extra comfort. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Beltrum.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een druppel, tag, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Beltrum (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan heb je ook de zekerheid dat het goed geïnstalleerd wordt. In dit overzicht check je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Beltrum. Zij hebben ervaring met merken als Enforcer en Security Center. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Rekken, Neede, Eibergen en Groenlo.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Beltrum te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Bewegingsmelder.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Sluit ramen en deuren goed af.
 3. Plaats waardevolle spullen zoveel mogelijk uit het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Kijk naar de mogelijkheden van Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Beltrum vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het installeren van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een effectieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. In de regel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Beveiligingsadviseur op locatie met advies op maat.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Foscam, TP-Link, Somfy, EZVIZ, D-Link & Yale, Netamo, Eufy, Eve, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Beltrum?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Beltrum voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €575,00 en €1500,00. De totaalprijs wordt berekend a.d.h.v. het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals een beveiligingscamera of brandmelder, het soort woning, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook analyseert een operator of er een noodzaak is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De beveiliger neemt contact op met de bewoners Bij een noodsituatie Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De tarieven van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 en €52,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij ongewone situaties kan je op diverse manieren een melding krijgen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een geluidsalarm (sirene) of een bericht op smartphone en tablet. Daarnaast kan je ook kiezen voor: lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, SMS. Als je een stil alarm laat installeren hoort de indringer niets, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 p/stuk. Wil je haarscherp beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? Probeer dan een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per unit. Je laat dit gemakkelijk aanleggen door de beveiligingsadviseur Beltrum.


Postcodegebied: 7156

Plaats een reactie