Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s Gravenmoer

Door te kiezen voor een alarmsysteem in s Gravenmoer beveilig je jouw woning tegen inbrekers. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie schrikt inbrekers af, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Eveneens geeft het huisalarm ook een signaal af bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in s Gravenmoer en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-s-gravenmoer

Alarminstallatie s Gravenmoer aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch apparaat dat een (stil) alarm afgeeft bij gevaarlijke gebeurtenissen. Bij een signalering slaat het alarm aan en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Indien gewenst is jouw woningalarm verbonden met een bemande meldkamer (PAC). De beveiliger kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in s Gravenmoer? In het onderstaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Met deze informatie ontdek je welke deuren en ramen uitgerust moeten worden met sensoren / detectoren. Wat betreft inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: gasdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Populaire keuze zijn een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een kabelvrij systeem (draadloos) is effectief zonder bekabeling en sluit je heel gemakkelijk aan. De hybride mogelijkheid is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: populair is de melding op je telefoon, maar ook E-mail, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Je kunt ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Als laatste kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul jouw adres in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s Gravenmoer en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het beveiligingsbedrijf komt het systeem plaatsen binnen een korte periode. De expert geeft een uitleg over de werking van het systeem. Je kunt nu ook de contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in s Gravenmoer?

Vraag offertes op bij experts uit de regio

Keuzehulp: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Dongen beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Zo zijn er hele voordelige modellen met enkel noodzakelijke functies. Je kunt ook kiezen voor uitgebreide en complexe installaties met camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling, afstandsbediening, bewegingsmelders. Daarbij heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, en sensors die werken op batterij-power. Het installatieproces is zo gedaan en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Tevens ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Negatieve aspecten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijs inclusief montage: €725,00 tot wel €1600,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is een waterdicht systeem, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 oplopend tot €1800,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels aangesloten zijn maak je gebruik van de bekabelde detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn kies je voor draadloze componenten.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1850,00 tot ongeveer €2850,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Optioneel kan je kiezen voor meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in s Gravenmoer.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rook met een lokale sirene en pushmelding.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: maximale veiligheid door de kleinste bewegingen te registreren.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een pas, tag, pincode, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: de CO2 meter geeft direct inzicht.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s Gravenmoer (april 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Toch, wanneer je dit laat doen door een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In deze tabel check je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in s Gravenmoer. Zij hebben ervaring met merken als Unisafe en Jockel. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Ulicoten, Castelre, Hulsel en Hooge Mierde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we handig tips om de opties voor inbraak in s Gravenmoer te verkleinen. Bekijk ook meer informatie over Alarmlicht.

 1. Zorg voor goedgekeurd hang- en sluitwerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf s Gravenmoer vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die jou ondersteunen bij het installeren van alarmen en bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een zeer veilige alarmdienst met een eenvoudig bedieningspaneel. Optioneel kan jij hier ook terecht voor een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Koppel je SmartAlarm alarmsysteem met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Professioneel systeem voor bedrijven en woningen.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Foscam, Somfy, EZVIZ, Bosch, TP-Link + Eve, Yale, Netamo, Hombli, Arlo.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in s Gravenmoer?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in s Gravenmoer voor thuis liggen gemiddeld tussen de €450,00 en €1350,00. De exacte prijs wordt gekenmerkt door welk alarm je kiest, de additionele services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, de grootte van het huis, en het onderhoudscontract.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij brand, inbraak of glasbreuk bekijkt een medewerker meteen wat de situatie is en of ze direct in actie moeten komen. De medewerker van de meldkamer waarschuwt de bewoners bij een geverifieerd alarm. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en €52,50 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op iPad of telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, telefonische oproep, e-mail, doorschakeling naar meldkamer. Indien je het stille alarm aanzet weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bedrade camera vanaf €150,00 p/stuk. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €475,00 per stuk. Professioneel geïnstalleerd door de beveiligingsadviseur s Gravenmoer.


Postcodegebied: 5109

Plaats een reactie