Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ulicoten

Door het plaatsen van een alarmsysteem in Ulicoten beveilig je jouw huis tegen inbraak. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, geeft een melding bij een inbraakpoging en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Als extra voordeel kan een huisalarm een signaal geven bij brand, gas of lekkage. In de praktische keuzehulp check je goede info over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Ulicoten en check je praktische inbraakpreventietips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • De sirene jaagt inbrekers de deur uit.
 • Korting op de verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-ulicoten

Alarminstallatie Ulicoten installeren

Een alarmsysteem is een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een foute beweging wordt het alarm getriggerd en ontvang jij op je telefoon een melding. Als extra optie is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een specialist controleert het signaal en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand kunnen zij hulpdiensten supersnel inschakelen. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ulicoten? In het bijgaande stappenplan vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Maak een goede analyse van de woning en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Op basis daarvan markeer je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: magneetcontacten, rookmelders, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  De meest gekozen soorten zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij de bedrade systemen zijn alle componenten met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride oplossing is een combinatie van beide.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er zijn meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook telefonische oproep, lichtalarm, SMS, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Geef het installatie adres in en selecteer de installatie die je wilt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ulicoten en de gemeente.

 5. De installateur komt langs

  Het gekozen beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op een vooraf afgesproken moment. De beveiligingsspecialist demonstreert hoe je het systeem moet bedienen. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen ingeven die een notificatie ontvangt wanneer het alarm gaat.

Een goed alarmsysteem kopen in Ulicoten?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in de buurt

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Baarle-Nassau houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, rookmelders, meldkamer koppeling. Eveneens moet je een keuze maken uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna bespreken we de voordelen en nadelen.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is vaak verbonden met het WiFi netwerk, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is met name geschikt voor oudere woningen. Daarbij kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijzen inclusief montage: €825,00 oplopend tot €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, minder storingsgevoelig en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Onkosten inclusief installatie: €1250,00 tot ongeveer €1900,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn gebruik je bedrade sensors, op plekken waar geen bedrading ligt doe je het met de draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1850,00 tot circa €2350,00.

Extra opties huisbeveiliging

Optioneel kan je kiezen voor aanvullende componenten en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het stukje hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Ulicoten.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: met een alarmcentrale is je woning in goede handen.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging d.m.v. een tag, druppel, pincode, ID.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ulicoten (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de bijgaande tabel delen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ulicoten. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als GP en Microtech. Je bekijkt hier ook installateurs en bedrijven in Castelre, Rijen, s Gravenmoer en Hulsel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. In het stukje hieronder vind je goed werkende tips om de mogelijkheden voor inbraak in Ulicoten te beperken. Je kunt ook meer info bekijken over Brandbeveiliging.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verberg kostbare bezittingen in de kasten.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Deel niet op social media dat je op vakantie gaat.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Ulicoten vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die jou ondersteunen bij het plaatsen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een innovatieve alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt beheren. In potentie heb je de keuze voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Direct geïnformeerd op je mobiele telefoon bij een alarm.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Foscam, Bosch, TP-Link of Eufy, Arlo, Hombli, Netamo, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Wat betaal ik voor een alarmsysteem installeren in Ulicoten?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Ulicoten voor thuis liggen tussen de €350,00 en €1075,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type alarm, extra opties zoals een beveiligingscamera of rookmelder, het aantal kamers, en de installateur.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt wordt er in de alarmcentrale gekeken wat er rondom het huis gebeurt en wie er ingeschakeld moet worden. Een specialist neemt contact op met de bewoners als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarmsysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €15,00 en €42,50 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij detectie wordt er een melding afgegeven. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Je kunt eventueel ook kiezen voor doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, e-mail, SMS. Als je een stil alarm laat installeren zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het ontmoedigt inbrekers en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een aantal slimme camera’s, vanaf €200,00 per camera. Wil je een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €550,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Ulicoten.


Postcodegebied: 5113

Plaats een reactie