Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Hulsel

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Hulsel voel je je een stuk veiliger thuis. Statistieken tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, kan je direct laten koppelen aan de meldkamer en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Tevens heeft het huisalarm ook een melding bij brand of lekkage. In de praktische keuzehulp doorzoek je betrouwbare info over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast verstrekken we op alarmsysteemcheck.nl bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Hulsel en vind je hier handige anti-inbraaktips.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Hoger gevoel van veiligheid.
 • Je kunt het direct koppelen met de meldkamer.

alarmsysteem-hulsel

Alarminstallatie Hulsel laten plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch detectiesysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je in de app of per sms een melding. In sommige situaties is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De medewerker van de meldkamer ziet direct wat de situatie is en probeert contact te leggen met de bewoners of andere contactpersonen. Bij een noodsituatie schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Hulsel? In het volgende stukje geven we tips en leggen we alles uit.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Keuze maken voor detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken de zwakke plekken liggen. Met deze informatie bepaal je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, waterdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren.

 2. Kies het type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld huisalarm zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride systeem een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook telefonische oproep, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Hulsel en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Een beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De expert geeft een uitleg over de werking van het systeem. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen opgeven waarnaar een signaal wordt gestuurd bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Hulsel?

Vraag offertes op bij beveiligingsbedrijven uit de regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer mensen in de gemeente Reusel-De Mierden gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met enkel detectoren en sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, bewegingsmelders, afstandsbediening, rookmelders, camerabewaking. Eveneens dien je een keuze te maken uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen zendt radiogolven uit met verschillende frequenties, dat werkt op batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Daarnaast is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Achteraf eenvoudig extra componenten toevoegen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Prijzen inclusief montage: €775,00 tot wel €1600,00.

Een alarmsysteem met kabels
In het geval van een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 wordt dit zelfs verplicht gesteld. Het onderhoud is minder complex, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarief inclusief installatie: €1175,00 – €1650,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn maak je gebruik van draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Investering inclusief aanleggen: €1250,00 – €1950,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Hulsel.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand de mensen ter plaatse.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch inschakelen bij brand.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Hulsel (februari 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, wanneer je dit laat doen door een ervaren installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht bieden wij de namen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Hulsel. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Carrier en STD. Of bekijk bedrijven en leveranciers in s Gravenmoer, Ulicoten, Hooge Mierde en Lage Mierde.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om woninginbraak te verkleinen

In ieder huis kan in theorie worden ingebroken. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Hulsel te beperken. Of klik door voor meer informatie over Telefoonmelding.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg dat er geen beklimbare spullen bij de woning staan.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Hulsel vergelijken in februari 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze ondernemingen staan bekend om een vernuftige alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Vaak werken zij met een koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Met unieke SOS-knop voor noodgevallen.
 • Feenstra.com: Gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde App.
 • Woonveilig: Brandbeveiliging, bewegingsmelders en camera’s gemakkelijk toevoegen.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte met de SmartAlarm app en Trigion koppeling.
 • Directveilig: Vrijblijvend advies op locatie mogelijk.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, TP-Link, D-Link, EZVIZ, Bosch + Eufy, Yale, Eve, Netamo, Hombli.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Hulsel?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Hulsel voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €600,00 en €1300,00. De uiteindelijke prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type systeem (draadloos of bedraad), de eventuele uitbreidingen zoals camerabeveiliging of brandmelder, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook checkt de centralist wat er gaande is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een agent neemt contact op met de bewoners bij een geverifieerd alarm D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €47,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een verdachte poging ontvang je op diverse manieren een signaal. De meest populaire alarmmeldingen zijn een sirene (een luid geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: e-mail, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, SMS. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is de indringer zich niet bewust van zijn acties, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en de pakkans is een stuk groter omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €275,00 p/stuk. Zoek je haarscherp beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €375,00 per stuk. Tip: laat het installeren door een beveiligingsadviseur Hulsel.


Postcodegebied: 5096

Plaats een reactie