Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Reusel-De Mierden

Met een alarmsysteem in Reusel-De Mierden heb je altijd een enorm veilig gevoel binnen en buiten huis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Een actieve alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze handige keuzehulp lees je uitgebreide informatie over de soorten systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste verstrekken we op deze pagina erkende beveiligingsbedrijven in Reusel-De Mierden en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-reusel-de-mierden

Alarminstallatie Reusel-De Mierden installeren

Omschrijving van een alarmsysteem: een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij onraad en inbraak. Bij onraad wordt het alarm getriggerd en krijg je een melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De beveiliger volgt de situatie meteen op en belt direct de bewoners of andere contactpersonen. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Reusel-De Mierden? Hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn woning laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers de woning kunnen binnendringen. Op deze manier ontdek je welke ingangen gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, waterdetectoren, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je hebt de keuze uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij bekabelde installaties zal er gebruik worden gemaakt van kabels wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  We onderscheiden verschillende alarmmeldingen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Een interessante keuze is extra service van een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Als laatste heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je ontvangt binnen korte tijd verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Reusel-De Mierden.

 5. Installatie en uitleg

  Het beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De woningbeveiliger legt precies uit hoe je het moet bedienen. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen ingeven die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een erkend alarmsysteem kopen in Reusel-De Mierden?

Vraag offertes op bij installateurs in jouw regio

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Flink wat huizen in de gemeente Reusel-De Mierden gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief camerabewaking, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, buitensirene, rookmelders. In aanvulling daarop moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok bespreken we de voordelen en nadelen.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem werkt op basis van radiogolven, met units die werken met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien ben je hiermee zeer flexibel en kan je het systeem later makkelijk uitbreiden. Minpunten zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het wat meer storingen kent.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Onkosten inclusief montage: €700,00 tot ongeveer €1600,00.

Een bekabeld alarmsysteem
In het geval van een bekabeld alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij de hogere risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Het onderhoud is minder complex, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Prijs inclusief installatie: €1275,00 oplopend tot €1950,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt installeer je bedrade detectoren, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Investering inclusief aanleggen: €1700,00 tot €2650,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In de lijst hieronder lees je meer over veilig wonen in Reusel-De Mierden.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: detecteert glasbreuk met een elektretmicrofoon.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: alarmmeldingen worden doorgestuurd naar meldkamer voor een persoonlijke opvolging.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pincode, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Reusel-De Mierden (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, wanneer je het laat aanleggen door erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Reusel-De Mierden. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Solo en Profiline. Je bekijkt hier ook leveranciers en aanbieders in Valkenswaard, Bergeijk, Bladel en Eersel.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien tips om woninginbraak te verkleinen

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We geven 10 handige tips om de kans op inbraak in Reusel-De Mierden te verminderen. Lees ook meer info over Stil alarm.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Probeer altijd de dure spullen op te ruimen.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Bij de voordeur kun je een slimme deurbel laten installeren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg voor afgeschermde social-media profielen.
 9. Beperkt de hoeveel cash geld in huis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Reusel-De Mierden vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Noord-Brabant zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die volledig gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners staan bekend om een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Optioneel kan je kiezen voor een extra stukje toezicht dankzij hun meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Naast inbraak ook rookmelder en paniekknop beschikbaar.
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, EZVIZ, Foscam, TP-Link, Bosch + Eufy, Netamo, Eve, Yale, Arlo.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Reusel-De Mierden?

De kosten van een goed alarmsysteem in Reusel-De Mierden voor thuis liggen ongeveer tussen de €600,00 en €1450,00. De precieze prijs hangt af van het gekozen systeem, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal kamers, en de jaarlijkse inspectie.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij een bepaalde gebeurtenis analyseert een operator wat de actuele status is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist stelt woningeigenaren op de hoogte Bij brand, inbraak of een overval Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De extra kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 & €30,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden ontvang je op diverse manieren een signaal. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een sirene (een luid geluidsalarm) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, e-mail. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en stimuleren vervolging bij de rechter omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een aantal slimme camera’s, vanaf €275,00 per aansluiting. Wil je een systeem met HD-beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Zoek dan naar een HD IP camera vanaf €575,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Reusel-De Mierden.


Postcodegebied: 5540, 5541

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie