Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem s-Heerenhoek

Door het installeren van een alarmsysteem in s-Heerenhoek is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft je een gerust en veilig gevoel. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, gas of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij praktische info over de systemen waar je uit kunt kiezen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Ook doorzoek je op deze site toonaangevende beveiligingsbedrijven in s-Heerenhoek en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Schrikt veel potentiële inbrekers al bij voorbaat af.
 • De alarmerende functie vergroot de kans dat inbrekers de benen nemen.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-s-heerenhoek

Alarminstallatie s-Heerenhoek laten plaatsen

Omschrijving van een alarmsysteem: een beveiligingssysteem dat een melding zal versturen bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij ongewone situaties zal het systeem het alarm inschakelen en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. In sommige situaties is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. Een professional onderzoekt de melding en waarschuwt de bewoner en eventueel andere contactpersonen. Bij een noodgeval kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in s-Heerenhoek? In het bijgaande stappenplan leggen we precies uit hoe dit werkt.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Inventariseer jouw woning en achterhaal waar de risico’s het grootst zijn. Op deze manier markeer je welke deuren en ramen verzegeld moeten worden met een sensor. M.b.t. inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: bewegingsmelders, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, waterdetectoren, magneetcontacten.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij de bedrade systemen moeten er overal draden worden getrokken wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een populair alternatief is draadloos. Dit systeem heeft deze kabels niet nodig en is een stuk flexibeler. Een hybride product is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er kan worden gekozen voor meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, lichtalarm, E-mail, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers te verrassen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vraag prijzen op bij installatiebedrijven

  Vul jouw adres in en kies wat je wilt laten installeren. Binnen enkele dagen ontvang je allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in s-Heerenhoek en omgeving.

 5. Installatie en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op een vooraf afgesproken moment. De expert hoe je het systeem in werking stelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen doorgeven die een notificatie ontvangt bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen.

Een erkend alarmsysteem kopen in s-Heerenhoek?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in jouw regio

Advies: Soorten beveiligingssystemen

Steeds meer woningen in de gemeente Borsele beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals buitensirene, afstandsbediening, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, camerabewaking. Eveneens moet je een keuze maken uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Hieronder lees je er alles over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is doorgaans verbonden met een internetverbinding, dat werkt op batterijen. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het gemakkelijker storingen heeft.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Investering inclusief montage: €725,00 tot +/- €1750,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Onkosten inclusief installatie: €950,00 tot +/- €2350,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn kies je voor bedrade sensoren, en waar nog geen bedrading is kan je kiezen voor draadloze sensoren.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1950,00 tot ongeveer €2550,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. In het volgende schema sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in s-Heerenhoek.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: een brandblussysteem dat op afstand wordt ingeschakeld.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: direct schep beeld van jouw woning d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: verifieert meldingen en schakelt indien nodig de politie in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pincode, tag, druppel, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in s-Heerenhoek (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een professioneel installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In deze tabel vind je de adressen en namen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in s-Heerenhoek. Zij hebben ervaring met merken als Bticino en Pulsar. Je bekijkt hier ook installatiebedrijven en leveranciers in Borssele, Nieuwdorp, Heinkenszand en s-Heer Abtskerke.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips om woninginbraak te voorkomen

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We delen praktische tips om de opties voor inbraak in s-Heerenhoek te verminderen. Check ook extra informatie over Draadloos alarmsysteem.

 1. Zorg dat je ramen en deuren zijn afgesloten met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zet ladders en kliko’s weg.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Laat jouw nummer opnemen in de Whatsapp buurtpreventie.
 8. Bedenk goed dat sociale media profielen deels openbaar zijn.
 9. Berg eventueel cash geld op in een kluis of bank.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf s-Heerenhoek vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze leveranciers staan garant voor een complete alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Mogelijk bieden zij de optie tot een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Directe koppeling mogelijk met de meldkamer van Trigion.
 • Directveilig: Erkend betrouwbaar en gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Somfy, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Foscam + Netamo, Hombli, Arlo, Eufy, Yale.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat kost een alarmsysteem installeren in s-Heerenhoek?

De kosten van een volledig alarmsysteem in s-Heerenhoek voor thuis liggen tussen de €450,00 en €900,00. De daadwerkelijke prijs hangt af van het type alarm, de aanvullende diensten zoals camerabeveiliging of gasdetector, het woonoppervlak, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Wat is het voordeel van een meldkamer contract?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt de medewerker wat er gaande is en of er opvolging moet komen van de hulpdiensten zoals de politie. De centralist zoekt meteen contact met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijzen van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €12,50 en +/- €45,00 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij een signalering wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luide sirene (geluidsalarm) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: lichtalarm, SMS, telefonische oproep, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het schrikt inbrekers af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €200,00 p/stuk. Voorkeur voor een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Maak dan de keuze voor een HD IP camera, te bestellen vanaf €600,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur s-Heerenhoek.


Postcodegebied: 4453

Plaats een reactie