Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Heinkenszand

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Heinkenszand schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie biedt een hoge preventieve werking tegen inbraak, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Daarnaast zal het huisalarm afgaan bij brand, rook of een gaslek. In onze keuzehulp verstrekken we betrouwbare details over de meest bekende type systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop check je hier bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Heinkenszand en check je praktische inbraakpreventietips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Goedkopere verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-heinkenszand

Alarminstallatie Heinkenszand laten aanleggen

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat notificaties verstuurt bij beweging, glasbreuk of rook. Bij beweging gaat vaak een luid alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Steeds vaker wordt jouw woningalarm ook gekoppeld aan een meldkamer. Een expert kijkt de melding na en waarschuwt de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een geverifieerd alarm kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Heinkenszand? In dit handige stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en ontdek zo waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan bepaal je welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse sensors, detectoren en melders: glasbreuksensoren, rookmelders, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een kabelvrij systeem (draadloos) kan werken zonder kabels en kan snel worden aangesloten. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Er zijn diverse alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, telefonische oproep, E-mail, geluidsalarm, SMS. Een interessante keuze is doorschakeling van de meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul eerst jouw postcode in en omschrijf jouw situatie zo duidelijk mogelijk. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Heinkenszand en de directe omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op een dag en tijdstip dat het jou schikt. De medewerker vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Je kunt nu ook de contactpersonen opgeven die gealarmeerd worden wanneer het alarm gaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Heinkenszand?

Vergelijk kosten en voorwaarden van bedrijven in de buurt

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Borsele hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Er zijn betaalbare budget producten met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er bestaan ook complete pakketten met afstandsbediening, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, meldkamer koppeling. Daarnaast heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hierna lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, dat werkt op batterijen. Het plaatsen van deze alarmen is erg simpel en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Ze zijn wat meer sabotage- en storingsgevoelig.
 • Tarief inclusief montage: €750,00 oplopend tot €1950,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is de meest betrouwbare keuze, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is het zelfs verplicht. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hoeft geen batterijen te vervangen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Investering inclusief installatie: €1200,00 tot €2000,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Op de locaties waar al kabels liggen installeer je bedrade onderdelen, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze componenten.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Minder aanbod en duurder.
 • Prijzen inclusief aanleggen: €1450,00 – €2000,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema vind je meer informatie over veilig wonen in Heinkenszand.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: slimme detector die reageert op het geluid van brekend glas.
 • Camerabeveiliging: richt de beveiligingscamera’s op ingangen en toegangswegen.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: 24/7 verbinding tussen je woning en de beveiligingscentrale.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een pincode, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Heinkenszand (april 2024)

Het aanleggen van beveiligingsapparatuur kan je in theorie zelf. Toch, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het systeem naar wens werkt. In deze tabel delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Heinkenszand. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Duracell en Eyseo. Je kunt ook doorklikken naar aanbieders en bedrijven in s-Heerenhoek, Borssele, s-Heer Abtskerke en Nisse.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de kans op inbraak in Heinkenszand te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Soorten alarminstallaties.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Plaats camera’s die je op afstand kunt bekijken.
 7. Word lid van de plaatselijke WhatsApp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Anti-inbraakfolie zorgt ervoor dat het raam niet uiteenvalt bij een breuk.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Heinkenszand vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zeeland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die je van dienst kunnen zijn bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze ondernemingen bieden een ingenieuze alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Meestal kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Alarmcentrale 24/7 bereikbaar, reactie binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: 24/7 bewaking door bemande meldkamer in Nederland.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Gegarandeerd lage installatiekosten zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en TP-Link, Somfy, Bosch, D-Link, EZVIZ & Yale, Netamo, Eufy, Hombli, Arlo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Heinkenszand?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Heinkenszand voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1000,00. De daadwerkelijke prijs komt tot stand door het type alarm, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer en camera’s of gasmelder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij onraad en inbraak wordt er in de alarmcentrale gekeken wat de actuele status is en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. Een agent zoekt meteen contact met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De extra kosten van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €17,50 en +/- €50,00 per 4 weken.

Op welke manier wordt ik geïnformeerd bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor lichtalarm, e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Camera’s die in het zicht hangen voorkomen insluipers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Wil je een systeem met HD-beeld om geen enkel detail te missen (zoals gezichten)? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Heinkenszand.


Postcodegebied: 4450, 4451

Plaats een reactie