Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Krimpenerwaard

Met een alarmsysteem in Krimpenerwaard schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In de gemeente zijn er jaarlijks tientallen woninginbraken. Een alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, jaagt inbrekers de deur uit en maakt dat je met een gerust hart thuis kunt blijven. Ook signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. Middels onze uitgebreide keuzehulp tonen wij populaire details over de meest populaire systemen en de onkosten waarop je moeten rekenen bij inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Krimpenerwaard en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-krimpenerwaard

Alarminstallatie Krimpenerwaard aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Steeds vaker is jouw woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De medewerker analyseert de situatie en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Bij een geverifieerd alarm kunnen meteen politie en andere hulpdiensten ingelicht worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Krimpenerwaard? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Creëer een goed overzicht van je huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan weet je welke deuren en ramen voorzien moeten worden van detectors. Wat betreft inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: bewegingsmelders, rookmelders, gasdetectoren, waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Kies het soort alarm

  Je kunt kiezen uit een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een wifi-systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Kies alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook lichtalarm, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met extra service van de meldkamer (PAC). Zij kunnen zelfs de hulpdiensten inschakelen. Om inbrekers te verrassen is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Voer jouw postcode en huisnummer in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend diverse offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Krimpenerwaard en omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De installateur hoe je het systeem in werking stelt. Je kan eventueel ook een contactpersoon doorgeven die ingelicht moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Krimpenerwaard?

Vergelijk tarieven van beveiligingsbedrijven uit jouw regio

Advies: Type beveiligingssystemen

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Krimpenerwaard laten professionele alarmbeveiliging installeren. Elk huis moet qua woningbeveiliging op een andere manier worden ingericht. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, rookmelders, buitensirene. Ook heb je de keuze uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In de volgende paragraaf delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, de detectoren hebben een batterij. Je kunt het eenvoudig installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Negatieve aspecten zijn dan de batterijen eens per jaar moet worden vervangen en dat het wat meer storingen kent.

 • Relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijs inclusief montage: €750,00 tot €1650,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Het is een betrouwbaar systeem, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Zodra het systeem is ingericht hoef je weinig onderhoud uit te voeren, kent weinig storingen en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • De installatie is een stuk duurder.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot €1650,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Het hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, en je kunt het in een later stadium gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn neem je de bekabelde detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Er is minder keuze en de prijzen liggen hoger.
 • Investering inclusief aanleggen: €1150,00 tot €2600,00.

Huisbeveiliging: extra opties

Optioneel kan je kiezen voor extra sensoren en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Krimpenerwaard.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: uitstekend middel om een beginnende brand te beheersen of te blussen.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: je hebt je eigen beveiligingscamera beelden voor onderzoek.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een ID, pincode, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: altijd bewust van het binnenklimaat.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Krimpenerwaard (juni 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Maar, wanneer je het laat aanleggen door vakkundig installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht bekijk je namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Krimpenerwaard. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Sistec en Omron. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Capelle aan den IJssel, Zuidplas, Gouda en Waddinxveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Krimpenerwaard te limiteren. Je kunt ook meer info bekijken over Seniorenalarm.

 1. Investeer in goede sloten en goed hang- en sluitwerk.
 2. Doe altijd de ramen en deuren op slot.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Maak gebruik van tijdschakelaars.
 6. Vraag de buren om een oogje in het zeil te houden.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Vertel niet op Facebook of Instagram dat je op vakantie bent.
 9. Hang je sleutels binnen nooit direct bij de voor- of achterdeur.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Kies voor een beveiligingssysteem

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Krimpenerwaard vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Deze bedrijven staan garant voor een innovatieve alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Altijd uptime garantie, ook als de stroom uitvalt.
 • Woonveilig: Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Voor Inbraak (Trigion), Medisch, Waterschade en Brandschade.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en Foscam, EZVIZ, D-Link, TP-Link, Bosch + Eve, Yale, Eufy, Hombli, Netamo.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Krimpenerwaard?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Krimpenerwaard voor thuis liggen je tussen de €525,00 en €1325,00. De precieze prijs wordt gecalculeerd door de soms van het type installatie, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij calamiteiten bekijkt de centralist direct wat de actuele status is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De medewerker van de meldkamer neemt contact op met de bewoners in het geval van een inbraak of brand. Middels Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €20,00 en €45,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luid geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, telefonische oproep. Indien je het stille alarm aanzet zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is maar worden bewoners (en eventueel de meldkamer) wel op de hoogte gesteld.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en het vergroot de pakkans omdat deze video’s goed bewijsmateriaal zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Wil je een systeem met HD-beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Installeer dan een HD IP camera, te bestellen vanaf €375,00 p/stuk. Zelf te plaatsen of laten installeren door een beveiligingsadviseur Krimpenerwaard.


Postcodegebied: 2855

Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie