Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Krimpen aan de Lek

Door het installeren van een alarmsysteem in Krimpen aan de Lek is jouw woning dag en nacht beveiligd. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, zal een signaal versturen bij inbraakdetectie en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Als extra voordeel signaleert een huisalarm ook bij water (lekkage), brand en gas. In de praktische keuzehulp check je goede info over de mogelijke systemen en de gemiddelde kosten van inbraakbeveiliging. Als laatste tonen wij hier mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Krimpen aan de Lek en vind je hier handige anti-inbraaktips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Voordelige verzekeringspremie.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Optioneel kan de meldkamer live meekijken.

alarmsysteem-krimpen-aan-de-lek

Alarminstallatie Krimpen aan de Lek laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch systeem dat een signaal geeft bij brand, inbraak of glasbreuk. Bij beweging gaat vaak een luid alarm af en ontvang jij op je telefoon een melding. Tegen extra betaling is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent bekijkt de melding en belt direct de betrokken klant. Bij een noodgeval schakelen zij direct politie en/of brandweer in. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Krimpen aan de Lek? In het bijgaande stappenplan vertellen we je precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem in huis laten aanleggen

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Inventariseer jouw woning om erachter te komen waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Daardoor kom je erachter welke ramen en deuren verzegeld moeten worden met een sensor. Met betrekking tot inbraakdetectie zijn er diverse sensors beschikbaar: waterdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren, bewegingsmelders, beveiligingscamera’s, rookmelders.

 2. Selecteer een type alarm

  De meest bekende types zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen is alles met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. De hybride mogelijkheid kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  Je hebt de keuze uit meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: telefonische oproep, E-mail, SMS, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met een accurate melding voor de alarmcentrale (PAC). Zij kijken standaard mee met meldingen. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Krimpen aan de Lek en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het gekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De expert legt precies uit hoe het systeem werkt. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen instellen die gebeld moeten worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Krimpen aan de Lek?

Vraag offertes op bij installateurs in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Steeds meer woningen in de gemeente Krimpenerwaard gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals rookmelders, camerabewaking, buitensirene, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Eveneens moet je een keuze maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos alarmsysteem
Een draadloos alarm voor woningen is vaak verbonden met het WiFi netwerk, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Daarnaast is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat het wat meer storingen kent.

 • Binnen korte tijd te installeren.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €675,00 tot €1200,00.

Een bekabeld alarmsysteem
Wanneer je gaat voor een bekabeld alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Dit werkt heel erg effectief, en het wordt met name geïntegreerd bij nieuwbouw en bedrijven. Bij panden met een hoge risicoklasse is het zelfs verplicht. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Prijzen inclusief installatie: €975,00 – €2400,00.

Een schaalbaar hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. De betrouwbaarheid is hoog, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar al kabels getrokken zijn installeer je bedrade detectoren, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen neem je draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1850,00 oplopend tot €2250,00.

Huisbeveiliging: extra mogelijkheden

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Krimpen aan de Lek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij rookontwikkeling en brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: informeert buren bij een inbraak en jaagt inbrekers weg.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: controleert meldingen en schakelt indien nodig hulpdiensten in.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een ID, druppel, tag, pas.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Krimpen aan de Lek (juni 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Toch, als je het uitbesteed aan een ervaren installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In het bijgaande overzicht tonen wij namen plus adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Krimpen aan de Lek. Zij kunnen je helpen met merken zoals Grothe Velleman en Ewent. Op onze site bekijk je ook bedrijven en installateurs in Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel en Schoonhoven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 anti woninginbraak tips

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. We delen handig tips om de opties voor inbraak in Krimpen aan de Lek te beperken. Bekijk ook meer informatie over Seniorenalarm.

 1. Schaf hang- en sluitwerk met keurmerk aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorg dat je huis ook buiten goed verlicht is.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Koop een slimme deurbel met camerafunctie.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een gerust gevoel

Beveiligingsbedrijf Krimpen aan de Lek vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die jou ondersteunen bij het aanleggen van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een complete alarmdienst die je gemakkelijk met een App kunt in- en uitschakelen. Doorgaans bieden zij de optie tot een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Modulair systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • V&S Beveiliging: Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met de Gratis App.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Installatie en service door vakmensen.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Foscam, Bosch, Somfy of Eufy, Yale, Hombli, Arlo, Eve.

Inbraakbeveiliging FAQ: alle vragen en antwoorden

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Krimpen aan de Lek?

De kosten van een goed alarmsysteem in Krimpen aan de Lek voor thuis liggen gemiddeld genomen tussen de €525,00 en €1375,00. De normale prijs wordt gekenmerkt door het type alarm, de aanvullende diensten zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasmelder, het aantal ruimtes, en garantietermijn.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij onraad en inbraak checkt de centralist wat er precies gebeurt en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert belt meteen de contactpersonen (sleutelhouders) Bij een noodsituatie Door gebruik te maken van Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een alarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €15,00 & €50,00 per 4 weken.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij een foute beweging kan je op diverse manieren een melding krijgen. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een sirene (een luid geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Je kunt eventueel ook kiezen voor SMS, doorschakeling naar meldkamer, telefonische oproep, lichtalarm. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. De meest betaalbare keuze is een systeem met digitale camera’s, vanaf €175,00 p/stuk. Heb je liever haarscherp beeld om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €475,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Krimpen aan de Lek.


Postcodegebied: 2930, 2931

Plaats een reactie