Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwerkerk aan den IJssel

Door middel van een alarmsysteem in Nieuwerkerk aan den IJssel kan je met een gerust hart de deur uit. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Zo’n alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je een gerust en veilig gevoel. Daarnaast kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. Via onze adviseurs verstrekken we uitgebreide informatie over de verschillende type systemen en wat inbraakbeveiliging nu precies kost. Als laatste check je op deze pagina mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel en vind je hier praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een duidelijke reactieve werking.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Meer gemoedsrust voor de bewoners.
 • Mogelijkheid tot het afsluiten van een meldkamer-abonnement.

alarmsysteem-nieuwerkerk-aan-den-ijssel

Alarminstallatie Nieuwerkerk aan den IJssel laten plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een elektronisch systeem dat een melding zal versturen bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging gaat vaak een luid alarm af en wordt je meteen op de hoogte gesteld op je telefoon. Soms is het woningalarm aangesloten op de meldkamer. De operator ziet direct wat de situatie is en neemt telefonisch contact op met de contactpersonen (sleutelhouders). Bij een overval, inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwerkerk aan den IJssel? In het gedeelte hieronder nemen we alle stappen met je door.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Detectoren en sensoren kiezen

  Maak een goed profiel van jouw woning om erachter te komen waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo kom je erachter welke toegangsplekken meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s, magneetcontacten, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  De top 3 mogelijkheden zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij een bekabeld systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief heeft geen kabels nodig en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride oplossing is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Je hebt de keuze uit verschillende alarmmeldingen: populair is de melding op je telefoon, maar ook SMS, lichtalarm, geluidsalarm, E-mail. Steeds meer mensen vullen dit aan met een standaard melding richting een speciale meldkamer (PAC). Bij een geverifieerd alarm kunnen zij de politie inschakelen. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verschillende offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwerkerk aan den IJssel en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het gekozen beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De woningbeveiliger geeft altijd een goed instructie. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen doorgeven die gealarmeerd worden bij onraad.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Vergelijk tarieven van bedrijven in direct regio

Tips: Kies het juiste beveiligingssysteem

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Zuidplas gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, buitensirene, bewegingsmelders, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Ook moet je een keuze maken uit een bekabeld, draadloos of hybride installatie. In het volgende stuk lees je er alles over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensors die werken op batterij-power. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Tevens kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Aandachtspunten zijn dat batterijen leeg kunnen raken en je op sommige plekken in huis beperkte verbinding hebt.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Meer storingsgevoelig.
 • Investering inclusief montage: €775,00 oplopend tot €1600,00.

Een bedraad alarmsysteem
Wanneer je kiest voor een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Vrijwel helemaal geen last van storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Prijzen inclusief installatie: €1125,00 tot wel €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een mengeling van de eerder genoemde opties. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar de kabels al voorhanden zijn maak je gebruik van de bekabelde onderdelen, waar nog geen kabels getrokken zijn doe je het met de draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Er zijn minder verschillende modellen verkrijgbaar.
 • Investering inclusief aanleggen: €1600,00 tot circa €2750,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met verschillende extra opties en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. In het volgende schema lees je meer over veilig wonen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

 • Rookmelders: vroegtijdige detectie van rook in huis.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatisch brandblussysteem dat een beginnende brand snel en effectief bestrijdt.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: te plaatsen in ramen, deuren of op hoogte in grote ruimten.
 • Meldkamer abonnement: bij een alarmmelding wordt direct een protocol in werking gesteld.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een druppel, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwerkerk aan den IJssel (april 2024)

Wie handig is kan zelf zijn alarmsysteem installeren. Alleen, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan mag je er op vertrouwen dat alles op de juiste manier werkt. In de onderstaande tabel tonen wij de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Holland Safety en Kenwei. Je bekijkt hier ook verkooppunten en leveranciers Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven en Ammerstol.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 praktische tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Je kunt wel de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Hierna delen we relevante tips de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwerkerk aan den IJssel te beperken. Lees ook meer info over Toegangscontrole.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Zorg dat je de deuren en ramen op slot doet.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Geef je huis een bewoonde indruk als je afwezig bent.
 6. Maak slimme afspraken met de buren.
 7. Registreer je bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Ga verstandig om met je social media.
 9. Leg al je kostbare spullen vast.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Kies voor een beveiligingssysteem

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Groningen zijn er een aantal grote beveiligingsbedrijven met veel kennis over het aanleggen van draadloze of bedrade alarmen inclusief bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een innovatieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In potentie kan je kiezen voor een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Snelle meldkamer, gemakkelijk bedienen met App.
 • Feenstra.com: Beveiligd tegen sabotage en hacken met eigen App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen.
 • SmartAlarm: 24/7 huisbeveiliging door integratie met Trigion diensten.
 • Directveilig: 24/7 doormelding met virtuele of bemande meldkamer.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, Bosch, Somfy, Foscam, EZVIZ & Hombli, Netamo, Eufy, Eve, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Nieuwerkerk aan den IJssel?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Nieuwerkerk aan den IJssel voor thuis liggen tussen de €550,00 en €1200,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort alarm, de extra opties zoals alarmcentrale en camera’s of gasdetector, het aantal ramen en deuren, en de installateur.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen bekijkt de medewerker wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. Een expert probeert bewoners meteen te bellen wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door gebruik te maken van Live View kan de meldkamer van de politie zelfs meekijken met de camerabeelden. De prijs van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €22,50 & €47,50 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij ongewone situaties krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een hard geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Alternatieven zijn o.a.: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, dit vergroot de kans om de inbreker in te rekenen.

Wat is de toegevoegde waarde van camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 per unit. Liever maximale veiligheid met HD camera’s om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €475,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Nieuwerkerk aan den IJssel.


Postcodegebied: 2761, 2910, 2911, 2912, 2913, 2914

Plaats een reactie