Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Weteringbrug

Met een alarmsysteem in Weteringbrug is je huis altijd beveiligd, ook als je niet thuis bent. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Dit alarminstallatie zal inbrekers direct afschrikken, waarschuwt bij een inbraak en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Tevens zal het huisalarm afgaan bij brand, gas of lekkages. In onze keuzehulp check je betrouwbare informatie over de verschillende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. In aanvulling hierop doorzoek je op dit portaal bekende (lokale en regionale) beveiligingsbedrijven in Weteringbrug en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het heeft een aantoonbare afschrikkende werking.
 • Het vergroot de kans om inbrekers te arresteren.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Met een gerust gevoel in slaap vallen.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-weteringbrug

Alarminstallatie Weteringbrug aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektrisch systeem dat een melding zal versturen bij een gevaarlijke of ongewone situatie. Bij onraad gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. In sommige situaties wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional controleert het signaal en probeert contact te leggen met de betrokken klant. Als er sprake is van inbraak of brand kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Weteringbrug? In het volgende stukje vertellen we je precies wat je moet doen.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Detectoren en sensoren bepalen

  Loop eens een rondje door de woning en achterhaal waar de zwakke plekken liggen. Aan de hand hiervan markeer je welke ingangen sensoren / detectoren moeten krijgen. Met betrekking tot inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: rookmelders, waterdetectoren, beveiligingscamera’s, gasdetectoren, magneetcontacten, glasbreuksensoren.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft deze kabels niet nodig en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride systeem is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  Er kan worden gekozen voor diverse alarmmeldingen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor lichtalarm, SMS, telefonische oproep, geluidsalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Indien gewenst kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vrijblijvende offertes opvragen

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Weteringbrug en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De beveiligingsspecialist geeft altijd een goed instructie. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Weteringbrug?

Vraag offertes op bij vakmannen in direct regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Haarlemmermeer laten professionele alarmbeveiliging installeren. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Voor meer veiligheid kan je ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief rookmelders, bewegingsmelders, afstandsbediening, camerabewaking, buitensirene. Tevens dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloos alarm voor woningen is een installatie zonder bekabeling, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en ook heel geschikt voor reeds bestaande bouw. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Vergeet niet dat batterijen op kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Tarief inclusief montage: €700,00 tot wel €1450,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bekabeld alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. De werking is erg nauwkeurig, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, je hebt weinig last van storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1100,00 oplopend tot €2150,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is ontzettend betrouwbaar omdat de basis bekabeld is, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al bedrading ligt neem je de bekabelde detectoren, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn kies je voor draadloze sensoren.

 • Gemakkelijk uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het aanbod is een stuk kleiner.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1650,00 – €2850,00.

Overige mogelijkheden huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor additionele dekking en gemak. In het volgende schema vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Weteringbrug.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: gaat af als iemand via een kapot raam een pand probeert binnen te komen.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: zorgt voor paniek bij de inbreker en grote kans dat hij zonder buit vertrekt.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging aan de hand van een druppel, tag, ID, pas.
 • Koolmonoxidemelder: koolstofmonoxide belemmert dat zuurstof vervoerd wordt in het lichaam.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Weteringbrug (mei 2024)

Het plaatsen van je eigen alarmsysteem is een mogelijkheid. Toch, wanneer je het laat aanleggen door lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In deze tabel bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Weteringbrug. Vaak bieden zij eigen systemen van merken als Takex en Microtech. Of zoek door naar installatiebedrijven en leveranciers in Abbenes, Buitenkaag, Leimuiderbrug en Burgerveen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Een inbraak kan je nooit helemaal tegenhouden. Maar je kunt de kans wel verkleinen. We delen goed werkende tips om de kans op inbraak in Weteringbrug te beperken. Lees ook meer info over Camerabewaking.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Denk aan de ingang via de achtertuin.
 5. Neem een schakelklok en stel in dat lampen aan- en uitgaan.
 6. Overleg met de buren om regelmatig even langs te lopen.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Voorkom posts over je vakantie op social media.
 9. Laat nooit onbekenden binnen in een appartementsgebouw.
 10. Koop anti-inbraakfolie en breng dit aan op inbraakgevoelige ramen.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Weteringbrug vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Noord-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het installeren van alarminstallaties en bewakingscamera’s. Zij faciliteren een ingenieuze alarmdienst die je vanuit een App op je telefoon kunt beheren. Vaak kan je kiezen voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Volledig draadloos en dus eenvoudig zelf te installeren.
 • V&S Beveiliging: Altijd met lokale service en een persoonlijke aanpak.
 • SmartAlarm: Geen vast contract, 24/7 professionele monitoring vanuit Trigion.
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: o.a. de Ring, Google Nest en Bosch, D-Link, Foscam, EZVIZ, Somfy & Eve, Hombli, Yale, Arlo, Netamo.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Weteringbrug?

De kosten van een goed alarmsysteem in Weteringbrug voor thuis liggen je tussen de €600,00 en €1225,00. De totaalprijs is afhakelijk van het soort alarm, extra opties zoals camerabeveiliging of CO2 melder, het aantal ruimtes, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Hoe werkt een alarm met meldkamer?

Bij beweging, glasbreuk of rook bekijkt de centralist direct wat de situatie is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De medewerker van de meldkamer zoekt meteen contact met de bewoners bij een geverifieerd alarm Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De tarieven van een alarm met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 & €52,50 per 4 weken.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. Voorbeelden van alarmmeldingen zijn o.a. een luid geluidsalarm (sirene) of een signaal per telefoon (App). Verder zijn er ook opties voor een melding via: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat videobeelden rechtsgeldig bewijs zijn. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €275,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Maak dan de keuze voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €450,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur Weteringbrug.


Postcodegebied: 2156

Plaats een reactie