Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Ell

Door het installeren van een alarmsysteem in Ell beveilig je jouw woning tegen inbrekers. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Zo’n alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, waarschuwt bij een inbraak en heeft soms een positief effect op de verzekeringskosten. Als extra voordeel stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. In de praktische keuzehulp vind je betrouwbare informatie over de meest bekende type systemen en de kosten van inbraakbeveiliging. Tevens check je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Ell en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Het luide alarm brengt bewoners en buren op de hoogte van onraad.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een positieve uitwerking op het veiligheidsgevoel.
 • Diverse systemen kunnen worden aangesloten op een meldkamer.

alarmsysteem-ell

Alarminstallatie Ell laten plaatsen

De betekenis van een alarmsysteem is: een elektronisch systeem dat een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij verdachte omstandigheden gaat het alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. De centralist bekijkt de melding en belt direct de afgesproken waarschuwingsadressen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Wil jij mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Ell? In het onderstaande stappenplan leggen we stap voor stap uit hoe dit werkt.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem

 1. Plek van sensoren en detectoren kiezen

  Bekijk kritisch het huis en de tuin en controleer waar de risico’s het grootst zijn. Aan de hand hiervan ontdek je welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen meegenomen moeten worden qua sensoren / detectoren. Betreffende inbraakdetectie zijn er meerdere sensors: beveiligingscamera’s, magneetcontacten, rookmelders, glasbreuksensoren, waterdetectoren, gasdetectoren.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bedraad, draadloos of hybride alarmsysteem. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels waardoor het nauwelijks storingen kent. Een draadloos systeem communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en kan je heel eenvoudig aansluiten. Een hybride product kent een bedrade basis, en kan je uitbreiden met draadloze componenten.

 3. Alarmmeldingen

  We differentiëren diverse type alarmeringen: de basis is vaak een melding op de App op je telefoon. Maar je ziet ook nog vaak: E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm, lichtalarm. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Vergelijk bedrijven & offertes

  Vul jouw postcode in en vertel precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan gratis en vrijblijvend 1 tot 4 offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Ell en omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm binnen een korte periode. De vakman geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) instellen die gealarmeerd worden bij verdachte omstandigheden.

Een goed alarmsysteem kopen in Ell?

Ontvang gratis offertes van bedrijven in jouw buurt

Tips: Voor welk beveiligingssysteem moet ik gaan?

Heel veel mensen in de gemeente Leudal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Qua woningbeveiliging zijn er heel veel verschillende opties. Je kunt kiezen voor een standaard systeem met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, afstandsbediening. Verder dien je een keuze te maken uit een bedraad, draadloos of hybride installatie. In het onderstaande blok delen we daar meer info over.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloos alarm voor woningen is doorgaans verbonden met een internetverbinding, de sensoren werken op batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Nadelen zijn dat je jaarlijks de detectors moet controleren en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarief inclusief montage: €800,00 tot wel €1950,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
In het geval van een bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. De kans op een storing is minimaal, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij de hogere risicoklasse is dit type zelfs een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Tarief inclusief installatie: €950,00 tot wel €1950,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het is zeer betrouwbaar, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen maak je gebruik van de bedrade sensoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kies je voor draadloze sensors.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1150,00 tot en met €2950,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief verschillende extra opties en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Ell.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: maakt gebruik van een infrarood signaal om beweging in huis te detecteren.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een pas, ID, tag, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Ell (mei 2024)

Met name de draadloze alarmsystemen kan je zelf installeren. Alleen, als je het uitbesteed aan een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In het bijgaande overzicht bieden wij de bedrijfsnamen en adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Ell. Zij kunnen je helpen met merken zoals Copper Safety en Clarius. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Haler, Hunsel, Kessel en Maasbree.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Iedere woning is inbraakgevoelig. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We delen populaire tips om de kans op inbraak in Ell te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Soorten alarminstallaties.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg niks in het zicht, maar verberg alles in kasten.
 4. Zet je containers of ladder weg of vast.
 5. Laat af en toe de radio aangaan op afstand (slimme-apps).
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Begin samen met je straat een Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorgt dat je niet te veel persoonlijke details op social media zet.
 9. Verstop sleutels niet onder de deurmat of in de pot van een plant.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Een professioneel beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor maximale veiligheid

Beveiligingsbedrijf Ell vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Limburg leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten met veel kennis over het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze firma’s bieden een zeer veilige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In potentie werken zij met een abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Gemakkelijk te bedienen met de Verisure App.
 • Feenstra.com: Systeem blijft werken als de verbinding verbreekt.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Alleen a-merk apparatuur tegen de scherpste prijzen.
 • SmartAlarm: Optioneel met Trigion, Erkende meldkamer met PAC 1 vergunning.
 • Directveilig: Volledig geïnstalleerd door een vakkundig vakman.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, D-Link, EZVIZ, Somfy, Bosch of Netamo, Arlo, Yale, Hombli, Eve.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Ell?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Ell voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €850,00. De echte prijs komt tot stand door welk alarm je kiest, de eventuele uitbreidingen zoals meldkamer koppeling en camera’s of rookmelder, het woonoppervlak, en het onderhoudscontract.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Zodra het alarm beweging detecteert controleert een centralist wat er aan de hand is en wie er ingeschakeld moet worden. De centralist belt direct de bewoners of andere contactpersonen bij een overval, inbraak of brand Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De tarieven van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €50,00 per 4 weken.

Krijg ik een melding als er wordt ingebroken?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een bericht op smartphone en tablet. Je kunt eventueel ook kiezen voor e-mail, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Bij een stil alarm weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Wat zijn de pluspunten van camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Een goedkope optie is een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per stuk. Wil je optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Probeer dan een HD IP camera vanaf €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Ell.


Postcodegebied: 6011

Plaats een reactie