Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Abbenbroek

Door het installeren van een alarmsysteem in Abbenbroek kan je met een gerust hart de deur uit. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Zo’n alarminstallatie heeft een afschrikkende werking, kan je laten koppelen aan de meldkamer en zorgt dat je met een gerust gevoel kunt slapen. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij rook, brand, een gaslek of lekkage. In onze keuzehulp lees je betrouwbare details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Daarnaast tonen wij op dit portaal een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Abbenbroek en vind je slimme tips tegen inbraak.

De voordelen van een alarmsysteem in huis

 • Je maakt je woning minder aantrekkelijk voor inbrekers.
 • Als het alarm gaat zal de inbreker weggaan.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-abbenbroek

Alarminstallatie Abbenbroek plaatsen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een elektronisch mechanisme dat een signaal geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een foute beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en krijg je een melding op je smartphone. Als extra optie wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een professional bekijkt de melding en neemt indien nodig direct telefonisch contact op met de klant (de bewoner). Bij brand, inbraak of een overval kunnen hulpdiensten met Prioriteit 1 ingeschakeld worden. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Abbenbroek? In het bijgaande stappenplan nemen we alle stappen met je door.

Het laten aanleggen van een beveiligingssysteem in huis

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en kijk waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Met deze informatie markeer je welke risicovolle plekken voorzien moeten worden van detectors. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: waterdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Welke type alarm past bij mij?

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld systeem zal er gebruik worden gemaakt van kabels zodat het heel storingsongevoelig is. Een draadloos systeem heeft deze kabels niet nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er bestaan meerdere type alarmen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: lichtalarm, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de Particuliere alarmcentrale PAC. Bij onraad nemen ze meteen contact op met jou. Om inbrekers te verrassen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Vervolgens ontvang je binnen een paar dagen verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Abbenbroek en de directe omgeving.

 5. Installatie van het alarm

  Het uitgekozen beveiligingsbedrijf komt jouw alarm installeren op een vooraf afgesproken moment. De installateur legt precies uit hoe je het moet bedienen. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gealarmeerd worden bij abnormale gebeurtenissen.

Een voordelig alarmsysteem kopen in Abbenbroek?

Vergelijk tarieven van specialisten uit jouw regio

Advies: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Flink wat huizen in de gemeente Nissewaard beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Je kunt ook kiezen voor dure en luxe producten inclusief rookmelders, bewegingsmelders, buitensirene, afstandsbediening, meldkamer koppeling. Ook start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende paragraaf noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloos alarmsysteem sluit je doorgaans aan op de WIFI, de sensoren werken op batterijen. Het is eenvoudig aan te leggen en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het flexibel en kan je het eenvoudig verplaatsen of uitbreiden. Aandachtspunten zijn dat batterijen niet eeuwig meegaan en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Tarieven inclusief montage: €750,00 tot +/- €1550,00.

Een alarmsysteem met kabels
Wanneer je gaat voor een bedraad alarm wordt een systeem opgezet waarbij alles met kabels wordt verbonden. Dit werkt heel erg effectief, maar niet zo handig als het later wilt uitbreiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen kan men dit verplicht stellen. Het is gemakkelijker in onderhoud, het is storingsongevoelig en je bent niet afhankelijk van batterijen (i.v.m. stroomnet).

 • Geen last van storingen buitenaf.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Investering inclusief installatie: €1075,00 – €1850,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de kwaliteit van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al kabels aangesloten zijn neem je de bedrade detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen installeer je draadloze onderdelen.

 • Een ideale combinatie van draadloos en bekabeld.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1850,00 tot circa €2700,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief additionele sensoren, camera’s, randapparatuur en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Hieronder lees je meer over veilig wonen in Abbenbroek.

 • Rookmelders: waarschuwt bij brand met zowel een sirene en oproep naar bewoners.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: een melder die het aangeeft als er ergens gas aanwezig is.
 • Glasbreukmelder: detector dat een signaal afgeeft richting zodra een beveiligde ruit breekt.
 • Camerabeveiliging: systeem van verschillende beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: direct een melding wanneer beweging wordt waargenomen.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, pincode, ID, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Abbenbroek (juli 2024)

Als je een beetje handig bent kan je jouw alarmsysteem zelf installeren. Echter, ga je voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat je huis goed beveiligd wordt. In dit overzicht bekijk je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Abbenbroek. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Recommand en Neovo. Op onze site bekijk je ook aanbieders en bedrijven in Heenvliet, Oudenhoorn, Zuidland en Simonshaven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

De kans op een inbraak blijft altijd aanwezig. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je populaire tips om de opties voor inbraak in Abbenbroek te verkleinen. Je kunt ook meer info bekijken over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg dat alle ramen en deuren voorzien zijn van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit altijd alle deuren en ramen af.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Denk goed na wat je deelt op social media.
 9. Houd sleutels buiten bereik.
 10. Beveilig je huis of pand met anti inbraak folie.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies ook voor betrouwbare huisbeveiliging voor een veilig gevoel in en om het huis.

Beveiligingsbedrijf Abbenbroek vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die kunnen helpen bij het installeren van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een vernuftige alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Snelle verbinding met bemande meldkamer.
 • Woonveilig: Eenvoudig uit te breiden met extra bewegingsmelders, deur-/raamcontacten.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem zonder hak- en breekwerk.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en EZVIZ, D-Link, Somfy, TP-Link, Bosch & Netamo, Hombli, Arlo, Eve, Eufy.

FAQ: vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Abbenbroek?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Abbenbroek voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €825,00. De daadwerkelijke prijs wordt beïnvloed door het type systeem (draadloos of bedraad), extra services zoals meldkamer en camera’s of CO2 melder, het woonoppervlak, en de jaarlijkse inspectie.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie controleert een centralist wat de actuele status is en of er hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. De medewerker belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er brand is uitgebroken of een inbraak aan de gang is. Door het inschakelen van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De prijs van een inbraakalarm met meldkamer abonnement variëren tussen de €10,00 en +/- €42,50 per maand.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Bij een signalering kun je geïnformeerd worden op meerdere kanalen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een pushmelding op je smartphone. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, lichtalarm, SMS. Als je kiest voor een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Wat zijn de voordelen van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gemakkelijker een aangifte kunt doen. Voor de kleine portemonnee is er een combinatie van basis camera’s, vanaf €150,00 p/stuk. Liever optimaal gedetailleerd beeld zodat ook gezichten en kentekens je niet ontgaan? Zoek dan naar een HD IP camera. Daarvoor betaal je +/- €500,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Abbenbroek.


Postcodegebied: 3216

Plaats een reactie