Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Langerak

Met een alarmsysteem in Langerak voel je je een stuk veiliger thuis. Recente gegevens tonen in deze gemeente jaarlijks tientallen huisinbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Als extra voordeel heeft het huisalarm ook een melding bij brand, gas of lekkages. Met onze speciale keuzehulp doorzoek je praktische info over de beschikbare systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder doorzoek je op dit platform bekende installatiebedrijven en beveiligingsbedrijven in Langerak en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Waarom kiezen voor een alarmsysteem in huis?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Aantrekkelijke verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-langerak

Alarminstallatie Langerak laten aanleggen

Een alarmsysteem kan je het beste omschrijven als een beveiligingsinstallatie dat een signaal geeft bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een foute beweging zal het systeem het alarm inschakelen en krijg je meteen melding op je smartphone. Soms wordt jouw woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. De operator controleert het signaal en waarschuwt de klant (de bewoner). Zodra het alarm geverifieerd kan worden kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Langerak? Hieronder nemen we alle stappen met je door.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Posities van detectoren en sensoren

  Inventariseer jouw woning en kijk waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Daardoor kom je erachter welke risicovolle plekken sensoren / detectoren moeten krijgen. Met het oog op inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: waterdetectoren, gasdetectoren, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders.

 2. Kies het type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden zodat het bijna niet te saboteren is. Een kabelvrij systeem (draadloos) heeft geen bedrading nodig en kent een eenvoudige installatie. Een hybride product een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Keuze voor alarmmelding maken

  Er zijn verschillende alarmmeldingen: de nieuwste systemen geven een melding op je telefoon. Andere opties zijn: SMS, telefonische oproep, E-mail, lichtalarm. Een interessante keuze is een accurate melding voor een 24/7 meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Om inbrekers op heterdaad te betrappen kan je ook kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Vul eerst jouw postcode in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Langerak.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De vakman vertelt hoe je het systeem in- en uitschakelt. Eventueel kan je sleutelhouders/contactpersonen instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een professioneel alarmsysteem kopen in Langerak?

Vergelijk tarieven van installateurs in direct regio

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een groeiend aantal woningbezitters in de gemeente Molenlanden laten professionele alarmbeveiliging installeren. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er bestaan ook complete pakketten met bewegingsmelders, meldkamer koppeling, rookmelders, buitensirene, camerabewaking. Ook heb je de keuze uit een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Hierna noemen we alle pluspunten en minpunten.

100% draadloos alarm
Een draadloze alarminstallatie werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. Het is makkelijk aan te leggen en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat het storingsgevoeliger is dan bekabeld systeem.

 • Geen bedrading nodig en dus geschikt voor bestaande bouw.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €825,00 – €1900,00.

Een bekabeld beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. De kans op een storing is minimaal, maar is niet zo flexibel en makkelijk aanpasbaar. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit vaak een randvoorwaarde. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Zeer betrouwbaar, weinig storingen.
 • Minder flexibel ivm vaste kabels en router/modem.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot wel €1800,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm is een combinatie van een draadloos en bekabeld alarm. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Op plekken waar al bedrading ligt kies je voor bekabelde detectoren, op de plekken waar nog geen kabels liggen kan je kiezen voor draadloze sensors.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1350,00 tot circa €2500,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt jouw alarm modulair uitbreiden met meer camera’s, detectors en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand vind je de belangrijkste mogelijkheden voor veilig wonen in Langerak.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: slim apparaat dat glasbreuk tot op 9 meter hoogte herkent.
 • Camerabeveiliging: beveiligingscamera’s werken preventief en registreren alle activiteit in en rondom huis.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door gebruik te maken van een tag, pas, druppel, ID.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Langerak (april 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, wanneer je dit laat doen door een speciaal installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In de tabel hieronder bekijk je namen plus adressen van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Langerak. Zij bieden uiteenlopende systemen van merken als Convex en Siegen. Je kunt ook doorklikken naar bedrijven en installateurs in Waal, Oud-Alblas, Nieuwpoort en Groot-Ammers.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tien praktische tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Alleen, je kunt wel preventieve maatregelen treffen. We bieden praktische tips om de opties voor inbraak in Langerak te verminderen. Bekijk ook meer informatie over Informatie over alarmsystemen.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Doe voordat je weggaat de ramen en deuren dicht.
 3. Leg geen kostbare dingen in het zicht.
 4. Zet trap en container goed vast.
 5. Laat lampen aan en uit gaan op vaste tijden.
 6. Zorg dat je goede contacten hebt met je vriend.
 7. Sluit je aan bij Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg sleutels op een veilige plaats.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Laat je huisbeveiliging aansluiten op een meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Langerak vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die kunnen helpen bij het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers bieden een effectieve alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. Vaak heb je de keuze voor een extra service met eigen meldkamer.

 • Verisure: Extra snelle melding richting politie en hulpdiensten.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig op afstand te bedienen, 24 uur per dag waar je ook bent.
 • V&S Beveiliging: Altijd een razendsnelle respons bij melding.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Handige app altijd en overal toegankelijk.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en D-Link, Foscam, EZVIZ, Bosch, TP-Link & Arlo, Yale, Eve, Eufy, Hombli.

Bekijk inbraakbeveiliging FAQ

Welke kosten komen kijken bij een alarmsysteem installeren in Langerak?

De kosten van een veilig alarmsysteem in Langerak voor thuis liggen gemiddeld gezien tussen de €350,00 en €1175,00. De normale prijs wordt beïnvloed door het type alarm, het aantal extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of brandmelder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen analyseert een operator wat er precies gebeurt en of ze de hulpdiensten moeten oproepen. De centralist waarschuwt de bewoners bij een noodgeval Door middel van Live View kunnen beelden meteen worden doorgeschakeld naar de politie. De prijzen van een alarmsysteem met meldkamer abonnement zijn gemiddeld tussen de €10,00 en +/- €50,00 per maand.

Hoe waarschuwt het alarm mij bij een inbraak?

Bij verdachte omstandigheden krijg je direct een melding. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. De volgende opties behoren ook tot de mogelijkheden: e-mail, SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan zal een indringer niet weten dat hij gesnapt is waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

De effectiviteit van een beveiligingscamera is heel divers. Het schrikt inbrekers af en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per camera. Liever een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Installeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €400,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Langerak.


Postcodegebied: 2967

Plaats een reactie