Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Rozendaal

Door te kiezen voor een alarmsysteem in Rozendaal schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. Er vinden per jaar flink wat inbraken plaats in deze gemeente. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, beperkt de eventuele schade en geeft je soms zelfs een lagere verzekeringspremie. Evenzeer kan een huisalarm een signaal geven bij brand, rook of een gaslek. Middels onze uitgebreide keuzehulp doorzoek je praktische info over de meest bekende type systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Afsluitend vergelijk je op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Rozendaal en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Een zichtbaar alarm heeft een duidelijke preventieve werking.
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-rozendaal

Alarminstallatie Rozendaal plaatsen

Wat houdt een alarmsysteem in? Een beveiligingssysteem dat dankzij detectoren een alarm genereert bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij onraad gaat er een luid (of stil) alarm af en ontvang je optioneel per sms/app een notificatie. Indien gewenst is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een expert kijkt de melding na en neemt direct contact op met de betrokken klant. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Snel een goedkope alarminstallatie laten installeren in Rozendaal? In het volgende stukje vertellen we in 5 korte stappen waar je op moet letten.

Het laten plaatsen van een beveiligingssysteem

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar inbrekers de woning kunnen binnendringen. Zo weet je welke toegangsplekken beveiligd moeten worden met een detector / sensor. Betreffende inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: gasdetectoren, rookmelders, glasbreuksensoren, magneetcontacten, bewegingsmelders, waterdetectoren.

 2. Welke soort alarm is geschikt?

  Populaire keuze zijn een bedraad, compleet draadloos of juist hybride installatie. Bij de bedrade systemen zijn alle componenten met kabels verbonden wat in de basis zorgt voor een stabiel en betrouwbaar geheel. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen

  Er bestaan verschillende alarmmeldingen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, E-mail, telefonische oproep, geluidsalarm. Een interessante keuze is doorschakeling van de Particuliere alarmcentrale PAC. Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers op heterdaad te betrappen is er ook de optie voor een stil alarm.

 4. Vraag offertes aan

  Vul eerst jouw postcode in en kies wat je wilt laten installeren. Je ontvangt zo snel mogelijk tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Rozendaal en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het gecontracteerde beveiligingsbedrijf plaatst het alarm op het afgesproken moment. De vakman geeft een uitleg over de werking van het systeem. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) inprogrammeren die ingelicht moeten worden zodra het alarm afgaat.

Een erkend alarmsysteem kopen in Rozendaal?

Ontvang gratis offertes van bedrijven uit de buurt

Advies: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Rozendaal hebben inmiddels al een alarmbeveiliging laten installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn goedkope standaard modellen met enkel detectoren en sirene. Maar je kunt ook kiezen voor extra functies zoals afstandsbediening, meldkamer koppeling, bewegingsmelders, camerabewaking, buitensirene. Daarbij dien je een keuze te maken uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zetten we het e.e.a. verder uiteen.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarm voor woningen werkt op basis van radiogolven, dat werkt op batterijen. Het is heel snel te installeren en het is met name geschikt voor oudere woningen. Bovendien kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Minpunten zijn dan batterijen leeg kunnen raken en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Zeer geschikt voor bestaande woningen.
 • Je moet soms de batterijen vervangen.
 • Prijzen inclusief montage: €650,00 tot ongeveer €1900,00.

Een vast kabel-alarmsysteem
Bij een volledig bedraad alarm zijn alle onderdelen verbonden via kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, het is zeer geschikt voor nieuwbouw en bedrijfspanden. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse wordt uitsluitend met deze producten gewerkt. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Minder gevoelig voor storingen.
 • Minder flexibel, en minder makkelijk uit te breiden.
 • Onkosten inclusief installatie: €1225,00 tot wel €2050,00.

Een professioneel hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, je kunt het uitbreiden met draadloze modules. Waar al kabels aangesloten zijn kies je voor bekabelde onderdelen, en op plekken waar je geen kabels hebt liggen doe je het met de draadloze sensoren.

 • Betrouwbaar systeem, eenvoudig uitbreiden met draadloze componenten.
 • Een relatief duur systeem.
 • Tarieven inclusief aanleggen: €1850,00 tot wel €2950,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Sommige mensen kiezen voor een meer uitgebreid systeem met diverse extra mogelijkheden en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Hieronder sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in Rozendaal.

 • Rookmelders: meet de temperatuur in huis den detecteert rook.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: luid alarm dat paniek zaait en buren informeert bij een inbraak.
 • Bewegingsmelder: elektronische sensor die beweging in zijn directe omgeving waarneemt.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een tag, pincode, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: een toestel dat alarm slaat wanneer de koolmonoxide concentratie in een ruimte te hoog wordt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Rozendaal (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Toch, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In dit overzicht bekijk je de gegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in Rozendaal. Zij kunnen je helpen met merken zoals Sanyo en TP-Link. Of klik door voor leveranciers en aanbieders in Zevenaar, Duiven, Renkum en Arnhem.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Tips om kans op woninginbraak te verkleinen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. Hierna delen we praktische tips om de opties voor inbraak in Rozendaal te verminderen. Check ook extra informatie over Toegangscontrole.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Let goed op de sloten van ramen en deuren.
 3. Verstop de dure bezittingen op veilige plekken.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Werk met tijdschakelaars voor de binnenverlichting.
 6. Maak afspraken met je buren: de ideale beveiliging van je huis.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Wees extra alert tijdens de feestdagen en oud & nieuw.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Laat anti-inbraakfolie plaatsen op de ramen.

Kies voor een erkend beveiligingssysteem

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Rozendaal vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Gelderland zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel met veel kennis over het aanleggen van een alarm en bewakingscamera’s. Deze leveranciers helpen jou met een professionele alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Steeds vaker heb je de keuze voor een bemande meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Altijd inclusief tweejaarlijks service & onderhoud.
 • Woonveilig: Altijd Monitoring & Security updates, gemakkelijk plaatsen.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Altijd op de hoogte d.m.v. de speciale App (met Trigion meldkamer).
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Google Nest, Ring en Foscam, TP-Link, Somfy, Bosch, D-Link + Netamo, Eufy, Yale, Eve, Arlo.

Alles wat je moet weten over inbraakbeveiliging

Welke prijzen hanteren ze voor een alarmsysteem installeren in Rozendaal?

De kosten van een slim alarmsysteem in Rozendaal voor thuis liggen tussen de €425,00 en €1275,00. De totale prijs hangt af van het soort alarm, de extra opties zoals meldkamer koppeling en camera’s of gasdetector, de grootte van de woning en het jaarlijkse onderhoud.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Wanneer er een melding binnenkomt controleert een centralist of er iets aan de hand is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. De beveiliger zal rechtstreeks contact zoeken met de afgesproken waarschuwingsadressen bij een geverifieerd alarm Door gebruik te maken van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De kosten van een inbraakalarm met meldkamer abonnement bedragen tussen de €10,00 en +/- €52,50 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Bij onraad kan je op diverse manieren een melding krijgen. Veel gekozen alarmmeldingen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een signaal per telefoon (App). Daarnaast kan je ook kiezen voor: telefonische oproep, SMS, doorschakeling naar meldkamer, e-mail. In het geval van een stil alarm is er geen sirene hoorbaar of zichtbaar, op die manier is de kans groter dat de inbreker gepakt wordt.

Waarom het systeem uitbreiden met camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en je hebt meer kans om inbrekers te pakken omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een mix van enkele losse camera’s, vanaf €300,00 per camera. Liever volledige beveiliging van jouw woning met HD Beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? In dat geval adviseren we een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €575,00 per camera. Indien gewenst geplaatst door de beveiligingsadviseur Rozendaal.


Postcodegebied: 6891, 6961

Plaats een reactie