Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Breukelen

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Breukelen voel je je een stuk veiliger thuis. Ieder jaar zijn er in de gemeente tientallen woninginbraken. Dit alarminstallatie zal een inbraak mogelijk kunnen voorkomen, waarschuwt bij onraad en geeft je meer gemoedsrust. Eveneens kun je erop rekenen dat het huisalarm je informeert bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp lees je handige info over de mogelijke systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Verder verstrekken we op deze site mogelijk relevante beveiligingsbedrijven in Breukelen en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

Wat levert een eigen alarmsysteem in huis mij op?

 • Het schrikt inbrekers af (preventieve werking).
 • De pakkans wordt sterk vergroot.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Een enorm veilig gevoel in huis.
 • Koppel je systeem aan een meldkamer.

alarmsysteem-breukelen

Alarminstallatie Breukelen laten aanleggen

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektrisch systeem dat notificaties verstuurt bij onraad en inbraak. Bij een verdachte poging zal het alarm worden geactiveerd en ontvang jij op je telefoon een melding. In veel gevallen wordt het woningalarm opgenomen in het netwerk van een meldkamer. Een agent ziet direct wat de situatie is en biedt persoonlijke assistentie. Indien nodig neemt hij/zij contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerde alarmmelding kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Breukelen? In het stukje hieronder geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem voor thuis laten plaatsen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Maak foto’s en een schets van de plattegrond van het huis om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Op deze manier kom je erachter welke deuren, ramen, hoeken en kozijnen minimaal speciale sensoren / detectoren ontvangen. Als het gaat om inbraakdetectie kan je kiezen voor diverse soorten sensors: glasbreuksensoren, rookmelders, magneetcontacten, bewegingsmelders, gasdetectoren, beveiligingscamera’s.

 2. Soort alarm kiezen

  Populaire keuze zijn een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij een bedraad systeem worden alarm en detectoren onderling met kabels verbonden waardoor je altijd zeker bent van goede verbinding. Een draadloos systeem heeft geen kabels nodig en kan snel worden aangesloten. Een hybride inrichting een combinatie van draadloos en bekabeld.

 3. Alarmmeldingen kiezen

  Er kan worden gekozen voor meerdere type alarmen: een melding via een smartphone App, SMS, E-mail, geluidsalarm, telefonische oproep. Steeds meer mensen vullen dit aan met doorschakeling met de de meldkamer (PAC). Zij volgen de meldingen direct op. Afsluitend is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Offertes opvragen

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Breukelen en de gemeente.

 5. Installatie van het alarm

  Het gekozen beveiligingsbedrijf legt alles netjes aan op de gekozen dag. De beveiliger geeft altijd een goed instructie. Bovendien kan je de waarschuwingsadressen instellen die gealarmeerd worden zodra het alarm afgaat.

Een goedkoop alarmsysteem kopen in Breukelen?

Vergelijk tarieven van specialisten in de buurt

Advies: Welk beveiligingssysteem wordt aangeraden?

Heel veel mensen in de gemeente Stichtse Vecht gaan voor zekerheid met alarmbeveiliging. Er zijn allerlei soorten woningbeveiliging systemen om uit te kiezen. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over buitensirene, meldkamer koppeling, camerabewaking, bewegingsmelders, afstandsbediening. Eveneens start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming zullen we daar een toelichting op geven.

Een compleet draadloos alarm voor in huis
Een draadloze alarminstallatie is een installatie zonder bekabeling, en sensors die werken op batterij-power. De installatie gaat eenvoudig en het is zeer interessant voor bestaande huizen. Ook is het systeem zeer flexibel en voordelig. Aandachtspunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat het meer sabotage- en storingsgevoelig is.

 • Eenvoudig inschakelen, updaten en uitbreiden.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Prijs inclusief montage: €775,00 tot wel €1450,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm verloopt alle communicatie via vaste kabels. Het is een betrouwbaar systeem, en vooral handig bij nieuwbouw. Bij bedrijven en panden vanaf risicoklasse 2 is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en je hebt minder te maken met softwareproblemen.

 • Geen last van lege batterijen in de sensoren/detectoren.
 • De installatie is vaak duurder en arbeidsintensiever.
 • Tarieven inclusief installatie: €1175,00 tot wel €2400,00.

Een digitaal hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Op plekken waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde componenten, en op de locaties waar geen kabels aanwezig zijn doe je het met de draadloze detectoren.

 • Stabiel systeem dat je naar wens kunt uitbreiden.
 • Het assortiment is klein, de prijzen hoog.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1850,00 tot €2700,00.

Extra opties huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief aanvullende componenten en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Breukelen.

 • Rookmelders: waarschuwt bij het ontstaan van brand.
 • Sprinklerinstallatie: afgesteld op de ruimtes in het pand.
 • Gasmelder: herkent onder andere aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: helpt preventief en zorgt dat je zelf alles op beveiligingscamera beeld hebt staan.
 • Buitensirene: enorm lawaai zorgt voor paniek bij de inbreker.
 • Bewegingsmelder: detecteert en meldt bewegingen rondom jouw woning.
 • Meldkamer abonnement: beveiligers kunnen live schakelen naar jouw woning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging door middel van een pincode, ID, pas, tag.
 • Koolmonoxidemelder: slaat alarm wanneer er zich te veel koolstofmonoxide in de lucht bevindt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Breukelen (juni 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Echter, als je het laat plaatsen door een speciaal installatiebedrijf dan weet je zeker dat het alles juist wordt aangesloten. In deze tabel ontdek je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Breukelen. Zij werken met gangbare merken als Carrier en Fixapart. Of bekijk installatiebedrijven en leveranciers in Breukeleveen, Nieuwer Ter Aa, Westbroek en Tienhoven.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Je kunt je huis niet helemaal inbraakvrij maken. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We bieden goed werkende tips om de opties voor inbraak in Breukelen te verkleinen. Of klik door voor meer informatie over Inbraakbeveiliging.

 1. Zorg voor hang- en sluitwerk met het SKG-keurmerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Zorg dat er geen kostbaarheden zichtbaar zijn van buitenaf.
 4. Zorg voor voldoende buitenverlichting.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Laat het je buren weten als je een paar dagen weg bent.
 7. Meld je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Overweeg om persoonlijke gegevens van social media te verwijderen.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Maak ruiten minder kwetsbaar met anti-inbraakfolie.

Beveiligingssysteem laten plaatsen?

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf Breukelen vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht zijn meerder beveiligingsbedrijven operationeel die veel expertise hebben rondom het installeren van een compleet alarm inclusief bewakingscamera’s. Zij staan garant voor een complete alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker werken zij met een rechtstreekse connectie met een meldkamer.

 • Verisure: Altijd controle vanaf jouw mobiele telefoon.
 • Feenstra.com: Een eigen bemande meldkamer die 24/7 beschikbaar is.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Professioneel systeem met liefst 24 maanden garantie.
 • SmartAlarm: Gemakkelijk te bedienen via tablet en smartphone (met Trigion alarmcentrale).
 • Directveilig: Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, D-Link, EZVIZ, Somfy, Foscam of Yale, Hombli, Eufy, Netamo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat is de prijs voor een alarmsysteem installeren in Breukelen?

De kosten van een compleet alarmsysteem in Breukelen voor thuis liggen ongeveer tussen de €325,00 en €1325,00. De exacte prijs hangt af van het soort alarm, het aantal extra opties zoals camerabeveiliging of rookmelder, het woonoppervlak, en garantietermijn.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Op het moment dat er een melding binnenkomt controleert een centralist wat er aan de hand is en welke hulpdiensten eventueel ingeschakeld moeten worden. De centralist belt direct de bewoners of andere contactpersonen als er sprake is van inbraak of brand Door middel van Live View kunnen hulpdiensten live de camerabeelden bekijken. De extra kosten van een alarm met meldkamer abonnement komen uit tussen de €15,00 & €30,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij inbraak of calamiteiten?

Bij een signalering kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) of een melding op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: SMS, e-mail, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. In het geval van een stil alarm is er geen hoorbaar alarm voor de indringer, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Wat is het voordeel van camerabeveiliging?

Een beveiligingscamera is een heel doeltreffend middel. Het maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers en het vergroot de pakkans omdat je heel gedetailleerd de inbraak kunt terugkijken. Een voordelige mogelijkheid is een dome/bullet camera vanaf €275,00 per unit. Wil je een oplossing met HD-beelden zodat je ook belangrijke details als gezichten kunt terugzien? Kies dan voor een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €550,00 p/stuk. Snel en voordelig laten aanleggen door de beveiligingsadviseur Breukelen.


Postcodegebied: 3620, 3621

Plaats een reactie