Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Nieuwer Ter Aa

Door middel van een alarmsysteem in Nieuwer Ter Aa beveilig je jouw huis, kantoor, garage of schuur tegen inbraak. In deze gemeente zijn er per jaar tientallen (pogingen tot) inbraken. Een eigen alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, geeft een melding bij een inbraakpoging en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Tevens waarschuwt een huisalarm ook bij lekkage, brand, rookontwikkeling en lekkage. In onze handige keuzehulp doorzoek je handige info over de mogelijke systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Afsluitend bieden we hier een overzicht met beschikbare beveiligingsbedrijven in Nieuwer Ter Aa en kan je aan de slag met anti-inbraaktips.

De positieve aspecten van een alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Vaak krijg je korting op de woonverzekering.
 • Het hele jaar door een veilig gevoel binnen- en buitenhuis.
 • Er zijn abonnement inclusief meldkamer service.

alarmsysteem-nieuwer-ter-aa

Alarminstallatie Nieuwer Ter Aa plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een beveiligingssysteem dat via sensoren een alarm geeft bij gevaarlijk en ongewone gebeurtenissen. Bij verdachte omstandigheden gaat vaak een sirene af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. In veel gevallen is het woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional ziet direct wat de situatie is en belt direct de bewoners. Als er sprake is van inbraak of brand worden direct hulpdiensten ingeschakeld. Meteen een goedkope alarminstallatie laten installeren in Nieuwer Ter Aa? In het stukje hieronder leggen we precies uit hoe dit werkt.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Loop eens een rondje door de woning en check op welke plekken inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Zo ontdek je welke toegangsplekken gedegen sensoren / detectoren zullen moeten hebben. Als we het hebben over inbraakdetectie heb je diverse melders en detectors: rookmelders, magneetcontacten, beveiligingscamera’s, glasbreuksensoren, gasdetectoren, waterdetectoren.

 2. Kies het type alarm

  Je hebt de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Bij bekabelde installaties is alles met kabels verbonden wat zorgt voor een zeer betrouwbaar systeem. Een kabelvrij systeem (draadloos) communiceert vaak via een draadloze Wifi verbinding en is bijvoorbeeld heel geschikt voor bestaande bouw. Een hybride installatie is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Welke alarmmeldingen wil je krijgen?

  We differentiëren verschillende alarmmeldingen: een melding via een smartphone App, lichtalarm, SMS, E-mail, telefonische oproep. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van extra service van de Particuliere alarmcentrale PAC. Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Als laatste is ook een stil alarm nog een goede toevoeging.

 4. Prijzen vergelijken

  Geef het installatie adres in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je ontvangt binnen korte tijd meerdere offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Nieuwer Ter Aa en de gemeente.

 5. Installatie en in werking stelling

  Het beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op een geschikt moment op korte termijn. De medewerker laat goed zien hoe het allemaal werkt. Ook kan je gegevens (van jezelf en bijv. familie) doorgeven die gebeld moeten worden bij verdachte omstandigheden.

Een handig alarmsysteem kopen in Nieuwer Ter Aa?

Krijg verschillende offertes van vakmannen in de buurt

Keuzehulp: Type beveiligingssystemen

Heel veel mensen in de gemeente Stichtse Vecht beveiligen hun huis met alarmbeveiliging. Woningbeveiliging is een belangrijk thema en de opties zijn groot. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met alleen basisfuncties. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief bewegingsmelders, rookmelders, camerabewaking, meldkamer koppeling, afstandsbediening. Evenzeer heb je de keuze uit een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming delen we daar meer info over.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Ook kunnen onderdelen voordelig worden vervangen en is uitbreiding mogelijk. Minpunten zijn dat je regelmatig batterijen moet vervangen en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Een grotere kans op storingen.
 • Prijs inclusief montage: €825,00 tot €1550,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een bedraad alarm worden kabels gebruikt om alle sensoren en camera’s te verbinden. Er zijn nauwelijks storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij hogere risicoklasse van bedrijven en woningen is dit type zelfs een verplichting. Het systeem is eenvoudig te onderhouden, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en het kan worden aangesloten op het reguliere stroomnet.

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Ideaal voor nieuwbouwhuizen en bij renovatie.
 • Tarieven inclusief installatie: €1250,00 tot wel €2050,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mogelijkheid om wireless en kabelsystemen te combineren. Is de ultieme combinatie van de voorgaande twee, en je kunt het naar wens uitbreiden met draadloze onderdelen. Waar al bedrading ligt maak je gebruik van de bekabelde sensors, en waar nog geen bedrading is doe je het met de draadloze componenten.

 • Een stabiel systeem dat je gemakkelijk kunt uitbreiden.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Tarief inclusief aanleggen: €1100,00 tot +/- €2050,00.

Aanvullende opties huisbeveiliging

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer veiligheid. Onderstaand lees je meer over veilig wonen in Nieuwer Ter Aa.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: brandbeveiligingssysteem dat brand detecteert, signaleert en beheerst.
 • Gasmelder: voor het detecteren van verschillende soorten gas, zoals aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: detecteert het breken van glas tot op 9 meter afstand.
 • Camerabeveiliging: houd in de gaten wat er in en rondom de woning gebeurt met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: signaleert beweging in kozijnen en/of in grote ruimtes.
 • Meldkamer abonnement: meldingen worden doorgestuurd naar getrainde centralisten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een pas, pincode, ID, tag.
 • Koolmonoxidemelder: een co-melder kan helpen om co-vergiftiging te voorkomen.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Nieuwer Ter Aa (mei 2024)

Je kunt het alarm zelf installeren. Echter, als je het uitbesteed aan een vakkundig installatiebedrijf dan kan je erop vertrouwen dat alles op de juiste manier gedaan wordt. In dit overzicht delen wij de adresgegevens van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Nieuwer Ter Aa. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als JAGO en Siegen. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Kockengen, Nieuwersluis, Breukeleveen en Breukelen.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Verklein de kans op woninginbraak met deze tips

Je kunt een inbraak nooit helemaal voorkomen. Maar je kunt wel zorgen dat de kans minimaal is. We bieden 10 handige tips om de mogelijkheden voor inbraak in Nieuwer Ter Aa te verminderen. Je kunt ook meer info bekijken over Bewegingsmelder.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Leg waardevolle voorwerpen uit het zicht.
 4. Laat geen voorwerpen achter die de inbreker kunnen helpen.
 5. Zorg voor automatische verlichting.
 6. Laat een slimme deurbel installeren.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Berg je sleutels goed op, zowel binnen als buitenhuis.
 10. Plaats anti-inbraakfolie op ramen waar inbrekers kunnen binnenkomen.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

Kies voor een alarmcentrale bij je huisbeveiliging en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Nieuwer Ter Aa vergelijken in mei 2024

In de provincie Provincie Utrecht onderscheiden we enkele beveiligingsbedrijven die volledig gespecialiseerd zijn in het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst die je kunt bedienen met de smartphone. In veel gevallen kunnen ze jou ook helpen met abonnement inclusief meldkamer.

 • Verisure: Supersnelle meldkamer reageert binnen 29 seconden.
 • Feenstra.com: Live beeld van de camera’s in je woning in de App.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Zeer gemakkelijk in gebruik en ontzettend betrouwbaar.
 • SmartAlarm: Geen telefoonlijn nodig, integratie met Trigion mogelijk.
 • Directveilig: Jaarlijks onderhoud en doorlopende garantie.
 • Smart home beveiliging: zoals de Ring, Google Nest en Somfy, EZVIZ, Bosch, TP-Link, Foscam of Netamo, Eufy, Yale, Arlo, Hombli.

FAQ met vragen en antwoorden over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Nieuwer Ter Aa?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Nieuwer Ter Aa voor thuis liggen je tussen de €500,00 en €1225,00. De totale prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, extra opties zoals meldkamer en camera’s of brandmelder, het soort woning, en het bedrijf dat de installatie verricht.

Kan ik kiezen voor een abonnement met alarmcentrale?

Op het moment dat er een melding binnenkomt bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een expert zoekt meteen contact met de bewoners wanneer er een brandmelding of inbraak is gedetecteerd. Door middel van Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met camerabeelden. De onkosten van een woningalarm inclusief meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 en +/- €40,00 per 4 weken.

Hoe krijg ik een melding bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wordt er een melding afgegeven. Zo kun je kiezen voor alarmmeldingen als een hard geluidsalarm (sirene) of een notificatie op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: SMS, telefonische oproep, doorschakeling naar meldkamer, lichtalarm. Geeft jij de voorkeur aan een stil alarm, dan hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een alarm kan je uitbreiden met beveiligingscamera. Zichtbare camera’s hebben een afschrik effect en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat je veel gerichter aangifte kunt doen. Bij een beperkt budget kun je denken aan een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €150,00 per aansluiting. Wil je een compleet beveiligd huis met HD beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera vanaf €625,00 per aansluiting. Laat dit bij voorkeur aanleggen door de beveiligingsadviseur Nieuwer Ter Aa.


Postcodegebied: 3626

Plaats een reactie