Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Bleiswijk

Door het installeren van een alarmsysteem in Bleiswijk is jouw woning dag en nacht beveiligd. Jaarlijks zijn er in deze gemeente tientallen inbraken. Zo’n alarminstallatie geef je woning een veilige uitstraling, werkt preventief, waarschuwt bij een inbraak en realiseert een veilig gevoel wanneer je in de huis verblijft. Eveneens heeft het huisalarm ook een melding bij een gaslek, vuur, rook of lekkage. Via onze adviseurs tonen wij handige informatie over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Verder vergelijk je op alarmsysteemcheck.nl landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Bleiswijk en delen wij tips om inbraak te voorkomen.

De pluspunten van een eigen alarmsysteem in huis

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Verlaging van de verzekeringspremie.
 • Het geeft een fijn en vertrouwd gevoel.
 • Je kunt kiezen voor een extra koppeling met de alarmcentrale.

alarmsysteem-bleiswijk

Alarminstallatie Bleiswijk laten plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat via sensoren een alarm geeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij ongewone situaties zal het alarm afgaan en krijg je meteen melding op je smartphone. Indien gewenst is jouw woningalarm ondergebracht bij een meldkamer. Een specialist analyseert de melding en belt direct de bewoners. Bij een noodsituatie kunnen hulpdiensten meteen ingeschakeld worden. Wil jij een goedkope alarminstallatie laten installeren in Bleiswijk? In het bijgaande stappenplan vertellen we precies wat je moet doen.

Beveiligingssysteem in mijn huis laten installeren

 1. Locatie van detectoren en sensoren

  Bekijk kritisch het huis en de tuin om erachter te komen waar de inbraakkansen aannemelijk zijn. Zo kom je erachter welke deuren en ramen sensoren / detectoren moeten krijgen. Als het gaat om inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, glasbreuksensoren, gasdetectoren, magneetcontacten.

 2. Selectie van soorten alarmen

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of gecombineerde hybride systemen. Bij een bekabeld huisalarm moeten er overal draden worden getrokken waardoor het nauwelijks storingen kent. Het draadloze alternatief kan werken zonder kabels en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Kies alarmmeldingen

  We onderscheiden diverse type alarmeringen: er zijn inmiddels speciale smartphone applicaties, maar tevens ook SMS, E-mail, lichtalarm, geluidsalarm. Met een aanvullend abonnement profiteer je ook van een professionele integratie met de alarmcentrale (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend heeft een stil alarm ook zeker toegevoegde waarde.

 4. Offertes vergelijken

  Voer je adres in en selecteer de installatie die je wilt. Je ontvangt dan gratis en vrijblijvend allerlei offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Bleiswijk en de directe omgeving.

 5. De installateur komt langs

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op het afgesproken moment. De medewerker laat goed zien hoe het allemaal werkt. Je kan eventueel ook een contactpersoon opgeven die ingelicht moeten worden wanneer het alarm gaat.

Een handig alarmsysteem kopen in Bleiswijk?

Krijg verschillende offertes van specialisten uit jouw regio

Keuzehulp: Wat is het beste beveiligingssysteem voor mij?

Steeds meer woningen in de gemeente Lansingerland houden inbrekers buiten de deur dankzij alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Men kan gaan voor een aantrekkelijk instapmodel met enkel noodzakelijke functies. Aan de andere kant heb je de meest uitgebreide oplossingen inclusief rookmelders, bewegingsmelders, meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking. In aanvulling daarop zul je moeten kiezen voor een draadloos, bedraad of hybride oplossing. In de volgende opsomming noemen we alle pluspunten en minpunten.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloos alarmsysteem is draadloos verbonden met een internetverbinding, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het is ook perfect voor bestaande bouw. Als laatste is het systeem zeer flexibel en voordelig. Let erop dan batterijen leeg kunnen raken en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Storingsgevoeliger dan bekabeld systeem.
 • Investering inclusief montage: €650,00 tot wel €1200,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het is de meest betrouwbare keuze, waar wat minder eenvoudig aanpasbaar. Bij gebouwen met een hogere beveiligingsklasse is dit type zelfs een verplichting. Het is gemakkelijker in onderhoud, kent weinig storingen en het werkt op 220 volt in plaats van batterijen.

 • Verplicht voor hoge beveiligingsklasse.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1250,00 oplopend tot €1900,00.

Een gecombineerd hybride alarmsysteem
Zo’n hybride alarm is een mix tussen beide bovengenoemde mogelijkheden. Het heeft de betrouwbaarheid van een bekabeld systeem, maar je hoeft niet op elke plek bedrading nodig. Waar al bedrading ligt gebruik je bekabelde componenten, op de plekken waar nog geen kabels liggen neem je draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Prijs inclusief aanleggen: €1100,00 tot +/- €1900,00.

Extra opties huisbeveiliging

Indien gewenst kan je het basisalarm aanvullen met extra componenten en slimme beveiliging voor extra dekking en beveiliging. In het volgende schema lees je meer informatie over extra veilig wonen in Bleiswijk.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: volledig automatische bewatering bij vuur.
 • Gasmelder: speciaal apparaat om bepaalde soorten gassen te herkennen.
 • Glasbreukmelder: geeft signaal af zodra inbrekers het glas breken.
 • Camerabeveiliging: een geschakeld systeem met diverse beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: luide sirene die omgeving informeert bij een inbraak en paniek zaait.
 • Bewegingsmelder: krijg direct een notificatie wanneer er beweging gemeld wordt.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een druppel, tag, pas, ID.
 • Koolmonoxidemelder: bevat een sensor die bestaat uit een gel met onder andere zwavelzuur.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Bleiswijk (juli 2024)

Het behoort tot de opties om zelf een systeem aan te leggen. Alleen, als je het uitbesteed aan een speciaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In de onderstaande tabel check je de adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Bleiswijk. Zij hebben ervaring met merken als HEKA en Axis. Of bekijk aanbieders en bedrijven in Naaldwijk, Honselersdijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

De beste anti-woninginbraak tips

Een inbraak is nooit helemaal te ondervangen. Er zijn wel veel zaken waar je op kunt letten om de kans te verkleinen. We geven goed werkende tips om de opties voor inbraak in Bleiswijk te limiteren. Check ook extra informatie over Camerabewaking.

 1. Breng goed hang- en sluitwerk op deuren en ramen aan.
 2. Beveilig de achterdeur en klepramen goed.
 3. Gebruik een kluis voor dure spullen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Laat muziek aanstaan als je weggaat.
 6. Vraag buren of ze een oogje in het zeil houden bij vakantie.
 7. Informeer naar de mogelijkheden voor Whatsapp buurtpreventie.
 8. Zorg dat er geen post buiten ligt tijdens de vakantie.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Breng anti-inbraakfolie aan op plekken die goed toegankelijk zijn.

Beveiligingssysteem voor thuis

Bekijk de mogelijkheden van huisbeveiliging met meldkamer voor een fijn en vertrouwd gevoel

Beveiligingsbedrijf Bleiswijk vergelijken in juli 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland zijn verschillende beveiligingsbedrijven actief met veel kennis over het aanleggen van een veilig alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners bieden een slimme alarmdienst welke je 24/7 via een App kunt beheren. Doorgaans kunnen ze jou ook helpen met koppeling met hun eigen particuliere meldkamer.

 • Verisure: Levenslange garantie, snelle reactie en SOS-knop.
 • Feenstra.com: Zelf controle over opnames, opslag en delen van de beelden.
 • Woonveilig: Eenvoudig zelf monteren, inclusief noodstroomvoorziening voor circa 8 uur.
 • V&S Beveiliging: Voldoet aan elke mogelijke verzekeringseisen.
 • SmartAlarm: Eenvoudig en betaalbaar systeem, te koppelen aan Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Revolutionaire systeem met BORG certificaat t/m klasse 4.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en Bosch, TP-Link, Foscam, D-Link, Somfy of Netamo, Hombli, Eufy, Eve, Arlo.

Vragen over het aanbrengen van inbraakbeveiliging

Wat kost een alarmsysteem installeren in Bleiswijk?

De kosten van een professioneel alarmsysteem in Bleiswijk voor thuis liggen je tussen de €400,00 en €1125,00. De exacte prijs wordt gecalculeerd door de soms van het soort systeem, de additionele services zoals een beveiligingscamera of CO2 melder, het aantal ruimtes, en het onderhoudscontract.

Waarom kiezen voor een abonnement met meldkamer?

Bij een gevaarlijke of ongewone situatie analyseert een operator of er een noodzaak is en welke vervolgstappen noodzakelijk zijn. De beveiliger waarschuwt de bewoners bij een overval, inbraak of brand Door middel van Live View kunnen de camerabeelden direct worden bekeken en doorgezet naar hulpdiensten. De prijs van een inbraaksysteem met meldkamer abonnement liggen tussen de €17,50 en +/- €30,00 per 4 weken.

Hoe word ik gewaarschuwd bij een inbraak?

Wanneer het alarmsysteem afgaat wil je natuurlijk zo snel mogelijk een melding ontvangen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een niet te missen sirene (geluidsalarm) of een notificatie op iPad of telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, telefonische oproep, SMS. Als je kiest voor een stil alarm zal de indringer niets horen, maar worden bewoners en/of meldkamer wel ingelicht.

Draagt camerabeveiliging bij aan het systeem?

Een beveiligingscamera kan heel veel effect hebben. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat je gezichten en kentekens kunt herkennen. Voor de kleine portemonnee is er een analoge camera aangesloten via COAX vanaf €150,00 p/stuk. Vind je dit niet voldoende en zoek je optimaal gedetailleerd beeld om ook gezichten en kentekens te herkennen? Probeer dan een HD IP camera. De prijs hiervan is zo’n €375,00 per camera. Optioneel geplaatst door een erkend beveiligingsadviseur Bleiswijk.


Postcodegebied: 2661, 2665

Plaats een reactie