Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem Mijdrecht

Dankzij de installatie van een alarmsysteem in Mijdrecht voel je je een stuk veiliger thuis. Deze gemeente kent jaarlijks flink wat inbraken. Een actieve alarminstallatie maakt jouw woning minder aantrekkelijk voor inbrekers, jaagt inbrekers de deur uit en geeft een hoger gevoel van veiligheid. Daarnaast heeft het huisalarm ook een melding bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp tonen wij betrouwbare details over de meest populaire systemen en de tarieven voor deskundige inbraakbeveiliging. Bovendien verstrekken we op dit portaal landelijke en lokale beveiligingsbedrijven in Mijdrecht en delen wij de beste inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Het systeem heeft een preventieve werking.
 • Een luid alarm jaagt inbrekers sneller de deur uit.
 • Gunstigere verzekeringspremie.
 • Een maximaal gevoel van veiligheid.
 • Directe opvolging van een meldkamer.

alarmsysteem-mijdrecht

Alarminstallatie Mijdrecht installeren

Met een alarmsysteem bedoelen we een elektronisch waarschuwingssysteem dat een (stil) alarm afgeeft bij beweging, glasbreuk of rook. Bij een ongewone beweging gaat er een luid (of stil) alarm af en volgt er meestal een push melding op je telefoon. Wanneer je dat wil wordt jouw woningalarm verbonden met een particuliere meldkamer. Een professional kijkt direct mee en neemt telefonisch contact op met de afgesproken waarschuwingsadressen. Zodra het alarm geverifieerd kan worden worden opvolgdiensten zoals brandweer of politie ingeschakeld. Zo snel mogelijk een goedkope alarminstallatie laten installeren in Mijdrecht? In het volgende stukje vertellen we precies wat je moet doen.

Een beveiligingssysteem thuis laten aanleggen

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis om erachter te komen waar de risico’s het grootst zijn. Op basis daarvan kom je erachter welke toegangsplekken voorzien moeten worden van detectors. M.b.t. inbraakdetectie zijn er verschillende soorten sensors: gasdetectoren, magneetcontacten, waterdetectoren, bewegingsmelders, rookmelders, beveiligingscamera’s.

 2. Selecteer een type alarm

  Je kunt kiezen uit een bekabeld, draadloos of hybride alarm. Bij de bedrade systemen wordt alle verbonden met draden zodat het bijna niet te saboteren is. Het draadloze alternatief communiceert vaak via radiogolven. en is ook heel gemakkelijk uit te breiden. Een hybride product is een mix van zowel bedrade als draadloze items.

 3. Kies alarmmeldingen

  We differentiëren meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: de moderne systemen sturen een pushmelding naar je telefoon, maar je kunt ook kiezen voor E-mail, SMS, telefonische oproep, lichtalarm. Tegen betaling kan je ook kiezen voor een standaard melding richting een 24/7 meldkamer (PAC). Er wordt op elk moment van de dag meegekeken. Afsluitend kan je i.p.v. een sirene kiezen voor een stil alarm.

 4. Offertes vergelijken

  Geef het installatie adres in en geef aan wat je graag wilt laten plaatsen. Je krijgt dan kosteloos verscheidene offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in Mijdrecht en omgeving.

 5. Installatieservice

  Het beveiligingsbedrijf komt langs om het systeem aan te leggen op de gekozen dag. De specialist geeft een uitleg over de werking van het systeem. De eigenaar kan tevens 1 of meerdere contactpersonen inprogrammeren waarnaar een signaal wordt gestuurd zodra het alarm afgaat.

Een praktisch alarmsysteem kopen in Mijdrecht?

Bekijk actuele prijzen bij bedrijven in direct regio

Keuzehulp: Wat is het meest geschikte beveiligingssysteem?

Steeds meer woningen in de gemeente De Ronde Venen laten professionele alarmbeveiliging installeren. Wat betreft woningbeveiliging kan je veel kanten uit. Er zijn betaalbare budget producten met enkel detectoren en sirene. Er bestaan ook complete pakketten met meldkamer koppeling, buitensirene, rookmelders, afstandsbediening, camerabewaking. Verder zul je moeten kiezen voor een bekabeld, draadloos of gecombineerd hybride installatie. Hieronder lichten we dat verder toe.

Draadloze alarminstallatie
Een draadloze alarminstallatie wordt gekoppeld aan je bestaande (draadloze) netwerk, en sensoren die uitgerust zijn met batterijen. De installateur is slechts weinig tijd kwijt aan de installatie en het is erg eenvoudig te realiseren in bestaande woningen. Bovendien kan je het gemakkelijk verplaatsen en uitbreiden. Houd in acht dan batterijen leeg kunnen raken en dat het wat minder betrouwbaar is dan een bedraad systeem.

 • Voordelig en gemakkelijk aan te leggen.
 • Soms instabiel bij grotere afstanden.
 • Tarief inclusief montage: €775,00 tot +/- €1600,00.

Een bedraad beveiligingssysteem
Bij een volledig bedraad alarm worden alle onderdelen middels kabels met elkaar gekoppeld. Het is de meest betrouwbare keuze, maar wat minder geschikt voor bestaande bouw. Bij panden met een hoge risicoklasse wordt dit zelfs verplicht gesteld. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, het is storingsongevoelig en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Een professioneel systeem van hoge kwaliteit.
 • Minder gemakkelijk uit te breiden of aan te passen.
 • Prijs inclusief installatie: €1125,00 tot wel €2000,00.

Een combinatie / hybride alarmsysteem
Een hybride alarm biedt eigenlijk de ideale tussenoplossing. De betrouwbaarheid is hoog, maar heeft niet op iedere plek bedrading nodig. Op de locaties waar al kabels liggen gebruik je bedrade sensors, waar nog geen kabels getrokken zijn installeer je draadloze onderdelen.

 • Een betrouwbaar systeem dat eenvoudig uitbreidbaar is.
 • Het is een relatief kostbaar systeem.
 • Kosten inclusief aanleggen: €1200,00 tot en met €2250,00.

Extra uitgebreide huisbeveiliging

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid alarm inclusief extra sensoren en slimme beveiliging voor een hoger beveiligingsniveau. Onderstaand sommen we de belangrijkste opties op voor weilig wonen in Mijdrecht.

 • Rookmelders: waarschuwt jou en je gezin op tijd bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: compleet autonoom blussysteem bij vuurdetectie.
 • Gasmelder: detecteert gaslekken en gaskranen die niet dichtgedraaid zijn.
 • Glasbreukmelder: ideaal wanneer je huisdieren hebt die vrij rondlopen door de woning.
 • Camerabeveiliging: 24/7 in de gaten houden wat er rondom je huis gebeurt d.m.v. beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: gaat af als het alarm getriggerd wordt en trekt veel aandacht.
 • Bewegingsmelder: detecteert bewegingen van ongenode gasten.
 • Meldkamer abonnement: altijd professionele begeleiding en ondersteuning.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging via een tag, pas, ID, pincode.
 • Koolmonoxidemelder: ook wel co-melder genoemd, detecteert giftig, geur-, smaak- en kleurloos koolmonoxide.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in Mijdrecht (juni 2024)

Eventueel kun je ervoor kiezen zelf alles aan te leggen. Alleen, op het moment je kiest voor een lokaal installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het allemaal op de juiste manier geplaatst wordt. In het bijgaande overzicht bekijk je de namen en adressen van mogelijke installatiebedrijven voor alarmsystemen in Mijdrecht. Je kunt hier terecht voor allerlei installaties van merken als Royal Safe en Sony. Op onze site bekijk je ook installateurs en bedrijven in Vinkeveen, Waverveen, Loenersloot en Vreeland.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

Preventietips om woninginbraak te voorkomen

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Je kunt de kans op inbraak wel beperken. We geven populaire tips om de kans op inbraak in Mijdrecht te verminderen. We bieden ook aanvullende informatie over Telefoonmelding.

 1. Beveilig ramen en deuren met goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Laat nooit waardevolle spullen in het zicht liggen.
 4. Zorgt dat bladeren en afval wordt opgeruimd als je weg bent.
 5. Zorg dat de woning er altijd bewoond uitzien.
 6. Bij vakantie: vraag buren het gras te maaien of hun auto op jouw oprit te zetten.
 7. Bekijk de mogelijkheden van lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Zorg dat je geen grote hoeveelheden geld in huis hebt.
 10. Koop anti-inbraakfolie voor de ramen op de begane grond en 1e verdieping.

Beveiligingssysteem in huis laten plaatsen

De beste huisbeveiliging met alarmcentrale en ga weer met een veilig gevoel op pad

Beveiligingsbedrijf Mijdrecht vergelijken in juni 2024

In de provincie Provincie Utrecht kan je kiezen uit diverse beveiligingsbedrijven die veel expertise hebben rondom het installeren van een professioneel alarm met bewakingscamera’s. Deze dienstverleners helpen jou met een ingenieuze alarmdienst met eenvoudige bediening via de App. Doorgaans kan je kiezen voor een eigen meldkamer.

 • Verisure: Eigen alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
 • Feenstra.com: Met eigen gecertificeerde bemande meldkamer (Alarm Control Nederland).
 • Woonveilig: Huisdiervriendelijke melders dus geen valse meldingen.
 • V&S Beveiliging: Europees keurmerk en NCP gekeurd.
 • SmartAlarm: Eenvoudig te koppelen aan de Trigion meldkamer.
 • Directveilig: Altijd geplaatst door een BORG erkende monteur.
 • Smart home beveiliging: zoals de Google Nest, Ring en TP-Link, Foscam, EZVIZ, D-Link, Somfy of Hombli, Arlo, Eufy, Eve, Yale.

Veelgestelde vragen over inbraakbeveiliging

Welke tarieven gelden voor een alarmsysteem installeren in Mijdrecht?

De kosten van een volledig alarmsysteem in Mijdrecht voor thuis liggen ongeveer tussen de €500,00 en €800,00. De echte prijs wordt berekend a.d.h.v. het soort systeem, de extra opties zoals camera’s of gasmelder, het soort woning, en het onderhoudscontract.

Hoe wordt een melding bij de meldkamer verwerkt?

Bij gevaarlijke en/of onwenselijke situaties bekijkt een medewerker meteen wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist zoekt meteen contact met de bewoners bij overval, inbraak of brand. D.m.v. Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden. De investering in een alarmsysteem met meldkamer abonnement bedragen tussen de €12,50 & €37,50 per maand.

Hoe word ik op de hoogte gesteld bij inbraak?

Bij een ongewone beweging kan je op verschillende manieren een melding krijgen. De alarmmeldingen die we vaak tegenkomen zijn een luide sirene (geluidsalarm) of een melding op je telefoon. Verder zijn er ook opties voor een melding via: e-mail, SMS, lichtalarm, doorschakeling naar meldkamer. Als je een stil alarm laat installeren weet de indringer niet dat het systeem hem heeft opgemerkt, waardoor de pakkans een stuk groter is.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Je kunt jouw woning nog veiliger maken met een beveiligingscamera. Het schrikt ongewenst bezoek af en je verhoogt de kans dat inbrekers veroordeeld worden omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Indien je weinig wilt investering kan jij kiezen voor een bekabelde analoge camera vanaf €200,00 per stuk. Liever een oplossing met HD-beelden om zelfs de meest kleine details te kunnen opmerken? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €400,00 per aansluiting. Gemakkelijk te plaatsen door de beveiligingsadviseur Mijdrecht.


Postcodegebied: 3640, 3641, 3642, 3643

Plaats een reactie