Alarmsysteem kopen
• Veilig en onbezorgd wonen
• Verschillende soorten alarminstallaties
• Nederlandse specialisten vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Alarmsysteem De Lier

Door het installeren van een alarmsysteem in De Lier schrik je inbrekers af en beveilig je jouw woning. In deze gemeente zijn er jaarlijks behoorlijk wat woninginbraken. Je alarminstallatie schrikt inbrekers af, jaagt inbrekers de deur uit en geeft je 24/7 een gerust gevoel. Ook stelt het huisalarm je ook op de hoogte bij brand, rook of een gaslek. In onze handige keuzehulp verstrekken we handige info over de diverse systemen en de eenmalige en maandelijkse tarieven van inbraakbeveiliging. Tevens vergelijk je op dit platform verschillende beveiligingsbedrijven in De Lier en check je praktische inbraakpreventietips.

Is een alarmsysteem in huis voor mij interessant?

 • Inbrekers kiezen minder snel voor huizen met een alarm.
 • Bij een inbraakmelding neemt de kans op aanhouding toe.
 • Lagere verzekeringspremie.
 • Altijd een veilig gevoel, ook op vakantie.
 • Eventueel kan het alarm gekoppeld worden aan de meldkamer.

alarmsysteem-de-lier

Alarminstallatie De Lier plaatsen

Een alarmsysteem houdt in: een elektronisch apparaat dat een melding zal versturen bij een abnormale gebeurtenis of calamiteit. Bij een ongewone beweging wordt het alarm getriggerd en krijg je meteen melding op je smartphone. Wanneer je dat wil is het woningalarm direct verbonden met een controle- / meldkamer. Een agent onderzoekt de melding en neemt direct contact op met het adres waar het alarmsysteem is gemonteerd. Bij een geverifieerd alarm kunnen eventueel direct de hulpdiensten gealarmeerd worden. Vakkundig een goedkope alarminstallatie laten installeren in De Lier? In het bijgaande stappenplan geven we tips en leggen we alles uit.

Beveiligingssysteem voor thuis laten installeren

 1. Locatie sensoren en detectoren bepalen

  Zorg voor een goed beeld van het huis en ontdek zo waar inbrekers jouw huis kunnen binnenkomen. Op die manier bepaal je welke ingangen verzegeld moeten worden met een sensor. Wat betreft inbraakdetectie heb je allerlei soorten sensors: magneetcontacten, glasbreuksensoren, beveiligingscamera’s, bewegingsmelders, rookmelders, waterdetectoren.

 2. Selecteer een type alarm

  Populaire keuze zijn een draadloos, bekabeld of hybride tussenoplossing. Bij bekabelde installaties wordt alle verbonden met draden wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid. Een wireless (draadloos) systeem kan werken zonder kabels en sluit je heel gemakkelijk aan. Een hybride inrichting is in de basis bekabeld, en kan je uitbreiden met draadloze onderdelen.

 3. Type alarmering

  We onderscheiden meerder mogelijkheden om meldingen te ontvangen: denk aan een app op je telefoon maar ook SMS, telefonische oproep, geluidsalarm, E-mail. Tegen betaling kan je ook kiezen voor doorschakeling van de meldkamer (PAC). Er kijkt dan 24/7 iemand mee. Om inbrekers te verrassen kan een stil alarm ook handig zijn.

 4. Vraag gratis offertes op

  Vul jouw postcode in en geef jouw wensen zo specifiek mogelijk door. Je krijgt dan kosteloos tot 3 gratis offertes van leveranciers van beveiligingssystemen in De Lier en de directe omgeving.

 5. Installatieservice en uitleg

  Het selecteerde beveiligingsbedrijf zal je woning voorzien van de apparatuur op de gekozen dag. De specialist legt precies uit hoe je het moet bedienen. Je kan eventueel ook een contactpersoon inprogrammeren die gealarmeerd worden bij calamiteiten.

Een betrouwbaar alarmsysteem kopen in De Lier?

Bekijk actuele prijzen bij specialisten uit de buurt

Tips: Welk beveiligingssysteem moet ik kiezen?

Een deel van de huizenbezitters in de gemeente Westland kiezen voor alarmbeveiliging. Er zijn veel verschillende type systemen voor woningbeveiliging. Er zijn goedkope standaard modellen met alleen een centraal bedieningspaneel, sensors en een sirene. Er zijn ook luxe beveiligingssystemen die beschikken over meldkamer koppeling, buitensirene, camerabewaking, rookmelders, afstandsbediening. Daarnaast start je zoektocht bij het bepalen van een draadloos, bedraad of hybride oplossing. Hierna zullen we daar een toelichting op geven.

Een draadloos systeem voor thuis
Een draadloze alarminstallatie sluit je doorgaans aan op de WIFI, met units die werken met batterijen. Er is geen bedrading nodig, je kunt het snel installeren en het kan goed toegepast worden op bestaande woningen. Daarbij kun je eenvoudig sensoren toevoegen en vervangen. Grote nadelen zijn dat het batterij-onderhoud zelf uitgevoerd moet worden en dat sensoren soms verbindingsproblemen hebben.

 • Snel aan te leggen en zeer flexibel.
 • Doorgaans meer storingen per jaar.
 • Tarieven inclusief montage: €775,00 – €1450,00.

Een alarmsysteem met kabels
Bij een volledig bekabeld alarm gaat de communicatie tussen sensoren en alarmcentrale via vaste kabels. Het geeft nauwelijks tot geen storingen, maar niet zo makkelijk aan te passen of uit te breiden. Bij bedrijven in een hoge risicoklasse wordt dit gezien als een verplichting. Na installatie heb je er zelf geen werk mee, ze kunnen bijna niet gesaboteerd worden en jij hoeft je niet druk te maken over lege batterijen (220V).

 • Verplichting bij bedrijven en panden in hogere risicoklasse.
 • Minder geschikt voor de bestaande bouw.
 • Tarief inclusief installatie: €1200,00 – €1750,00.

Een flexibel en hybride alarmsysteem
Het hybride alarm biedt het beste van 2 werelden. De basis is volledig bekabeld en dus zeer betrouwbaar, en je kunt het gemakkelijk uitbreiden. Waar de kabels al voorhanden zijn neem je de bekabelde detectoren, op plekken waar geen bedrading ligt kies je voor draadloze sensors.

 • De voordelen van een draadloos en bekabeld systeem.
 • Het is relatief duur en de keuze is klein.
 • Onkosten inclusief aanleggen: €1350,00 oplopend tot €1900,00.

Huisbeveiliging: aanvullende opties

Je kunt het alarm uitbreiden met extra sensoren en slimme beveiliging voor nog meer gemak. Onderstaand sommen we enkele componenten op voor veilig wonen in De Lier.

 • Rookmelders: waarschuwt bewoners en eventueel contactpersonen elders bij brand.
 • Sprinklerinstallatie: automatisch brandblussysteem dat een brand blust.
 • Gasmelder: gaat af bij detectie van aardgas, butaan, propaan en LPG.
 • Glasbreukmelder: merkt inbrekers op terwijl zij nog buiten staan.
 • Camerabeveiliging: altijd zicht op je persoonlijke spullen met beveiligingscamera’s.
 • Buitensirene: effectief hulpmiddel om een inbreker te verjagen.
 • Bewegingsmelder: laat het alarm afgaan wanneer deze beweging en warmte detecteert.
 • Meldkamer abonnement: controleert wat er aan de hand is kan direct hulpdiensten inlichten.
 • Toegangscontrole: toegangsbeveiliging middels een tag, ID, pas, druppel.
 • Koolmonoxidemelder: geeft alarm wanneer er te veel koolstofmonoxide in de lucht hangt.

Installatiebedrijf voor alarmsysteem in De Lier (april 2024)

Het plaatsen van een alarmsysteem kan je zelfstandig doen. Maar, op het moment je kiest voor een erkend installatiebedrijf dan weet je ook zeker dat het alarm naar behoren functioneert. In dit overzicht bekijk je de adresgegevens van potentiële installatiebedrijven voor alarmsystemen in De Lier. Zij kunnen je helpen met merken zoals Dicon en Sanyo. Op onze site bekijk je ook bedrijven en leveranciers in Monster, Ter Heijde, Maasdijk en Honselersdijk.

ℹ️ Nog geen bedrijven gevonden!
Als eerste jouw bedrijf hier? Klik hier om jouw bedrijf aan te melden

10 tips tegen woninginbraak

Er blijft altijd een kleine kans op een inbraak. Maar je kunt de kans wel verkleinen. In het stukje hieronder vind je praktische tips om de mogelijkheden voor inbraak in De Lier te limiteren. Bekijk ook meer informatie over Toegangscontrole.

 1. Voorzie ramen van goed hang- en sluitwerk.
 2. Sluit alle ramen en deuren altijd goed af.
 3. Voorkom dat je kostbaarheden in het zicht hebt liggen.
 4. Laat de tuin aanvegen als je op vakantie gaat.
 5. Zorg voor verlichting in en rondom je huis.
 6. Meer zicht op de voorzijde van de woning met een slimme deurbel.
 7. Start- of sluit je aan bij de lokale Whatsapp buurtpreventie.
 8. Plaats vakantiefoto’s pas na terugkomst van vakantie op social media.
 9. Leg je sleutels niet onder een deurmat of bloempot.
 10. Laat anti-inbraakfolie aanbrengen op inbraakgevoelige ramen.

Kies voor een beveiligingssysteem

Professionele huisbeveiliging met meldkamer voor een veilig gevoel in huis

Beveiligingsbedrijf De Lier vergelijken in april 2024

In de provincie Provincie Zuid-Holland leveren meet beveiligingsbedrijven service en diensten die gespecialiseerd zijn in het aanleggen van alarmen en bewakingscamera’s. Deze leveranciers faciliteren een innovatieve alarmdienst inclusief eenvoudig bediening met App. Steeds vaker werken zij met een eigen meldkamer.

 • Verisure: Gecertificeerd alarmsysteem in huis met melding aan politie en surveillant.
 • Feenstra.com: Oók veilig bij sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen.
 • Woonveilig: Altijd direct op de hoogte dankzij de Online Alarmcentrale.
 • V&S Beveiliging: Draadloos systeem dat je eenvoudig kunt verhuizen of uitbreiden.
 • SmartAlarm: Uit te breiden met de alarmcentrale van Trigion.
 • Directveilig: Standaard voorzien van VRKI klasse 2-certificering.
 • Smart home beveiliging: onder andere de Ring, Google Nest en D-Link, TP-Link, Bosch, EZVIZ, Somfy & Hombli, Eufy, Yale, Arlo, Eve.

De meest gestelde vragen over inbraakbeveiliging (FAQ)

Wat kost een alarmsysteem installeren in De Lier?

De kosten van een compleet alarmsysteem in De Lier voor thuis liggen ongeveer tussen de €450,00 en €1150,00. De totale prijs komt tot stand door het soort alarm, de aanvullende diensten zoals alarmcentrale en camera’s of koolmonoxidemelder, de grootte van de woning en garantietermijn.

Wat zijn de pluspunten van een eigen alarmcentrale?

Bij beweging, glasbreuk of rook controleert een centralist wat de actuele status is en of hulpdiensten moeten worden benaderd. Een specialist probeert bewoners meteen te bellen bij een noodgeval Met Live View hebben politie en andere hulpdiensten snel zicht op de situatie. De investering in een woningalarm inclusief meldkamer abonnement liggen tussen de €22,50 & €55,00 per maand.

Welke melding krijg ik bij een inbraak?

Bij beweging krijg je direct een melding. De meest voorkomende alarmmeldingen zijn een geluidsalarm (sirene) en een pushbericht op je telefoon. Daarnaast kan je ook kiezen voor: doorschakeling naar meldkamer, e-mail, SMS, telefonische oproep. Bij een stil alarm hoort de indringer niets, waardoor de inbreker op heterdaad betrapt kan worden.

Hoe werkt camerabeveiliging?

Een huis veiliger maken met een beveiligingscamera is ideaal. Het ontmoedigt inbrekers en de kans dat de daders gepakt worden neemt toe omdat de beelden als bewijsmateriaal dienen. Voor de kleine portemonnee is er een systeem met digitale camera’s, vanaf €150,00 per aansluiting. Zoek je een compleet beveiligd huis met HD beeld zodat je ook de meest kleine details kunt terugzien? Installeer dan een HD IP camera, verkrijgbaar v.a. €375,00 per unit. Je kunt dit eenvoudig laten plaatsen door de beveiligingsadviseur De Lier.


Postcodegebied: 2678

Plaats een reactie